- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 216
Herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler bol kazançlar dilerim 

Valla Sayın Müdürüm, günaydın yazan kişi sayısı max 4, neden kimse sohbet etmiyor, bilemiyorum... Mi 12 nasıl bir cihaz, hiç bir fikrim yok ama geçenlerde ben TR haziran 2024 ortasına kadar garantili, ikinci el, çok temiz Mi11T Pro sahibi oldum, Miui14 A13 global rom yüklü, Max3 sonrası bana Amiral gemisi cihaz kullanıyorum hissi yaşatıyor, çok memnunumSon bir kaç sayfa mesajlarına baktım sadece günaydın ve bol kazanç mesajları var bu konu altında kimse neden sohbet etmiyor acaba?
Bu arada sizce 11T Pro mu yoksa Mi 12 mi? 11T pro almayı düşünüyorum 23k dan başlıyor mi 12 21k dan çok ilginç
İyi günlerde kullanın Skorpi hocam darısı başıma inşallahValla Sayın Müdürüm, günaydın yazan kişi sayısı max 4, neden kimse sohbet etmiyor, bilemiyorum... Mi 12 nasıl bir cihaz, hiç bir fikrim yok ama geçenlerde ben TR haziran 2024 ortasına kadar garantili, ikinci el, çok temiz Mi11T Pro sahibi oldum, Miui14 A13 global rom yüklü, Max3 sonrası bana Amiral gemisi cihaz kullanıyorum hissi yaşatıyor, çok memnunum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler hocam, almayı düşündüğünüz bir cihaz varmı, Redmi K60 Pro yu tavsiye edebilirim, kime tavsiye ettiysem, aldılar ve oldukça da memnunlar, sizde zaten redmi cisiniz bildiğim kadarıylaİyi günlerde kullanın Skorpi hocam darısı başıma inşallah
Üniversite de kızım okuduğundan dolayı Mi serisi cihazlara mındar diyorum hocam. Mecburen Redmi serisi aldım K60 pro yu bende düşünüyorum uygun fiyatlı bulursam alacağım hocam.Teşekkürler hocam, almayı düşündüğünüz bir cihaz varmı, Redmi K60 Pro yu tavsiye edebilirim, kime tavsiye ettiysem, aldılar ve oldukça da memnunlar, sizde zaten redmi cisiniz bildiğim kadarıyla
Bana sorarsanız 11T proSon bir kaç sayfa mesajlarına baktım sadece günaydın ve bol kazanç mesajları var bu konu altında kimse neden sohbet etmiyor acaba?
Bu arada sizce 11T Pro mu yoksa Mi 12 mi? 11T pro almayı düşünüyorum 23k dan başlıyor mi 12 21k dan çok ilginç
Hocam sizdemi 11T pro ya geçtiniz. Büyük sıçramaValla Sayın Müdürüm, günaydın yazan kişi sayısı max 4, neden kimse sohbet etmiyor, bilemiyorum... Mi 12 nasıl bir cihaz, hiç bir fikrim yok ama geçenlerde ben TR haziran 2024 ortasına kadar garantili, ikinci el, çok temiz Mi11T Pro sahibi oldum, Miui14 A13 global rom yüklü, Max3 sonrası bana Amiral gemisi cihaz kullanıyorum hissi yaşatıyor, çok memnunum
Emeklilik hayırlı olsunİyi günlerde kullanın Skorpi hocam darısı başıma inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün itibariyle emeklilik toplu ödemem yattı 6 aydır bekliyordum ilaç gibi geldi darısı benim gibi bekleyen arkadaşların başına inşallah
Sayın kafeinsiz hocam size bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorumÜniversite de kızım okuduğundan dolayı Mi serisi cihazlara mındar diyorum hocam. Mecburen Redmi serisi aldım K60 pro yu bende düşünüyorum uygun fiyatlı bulursam alacağım hocam.
17 bine kayıt dahil alabilirsiniz 12/256 rom seçeneği az şu an en iyi rom MIUI elite 14.0.24 ve sorunsuz.Üniversite de kızım okuduğundan dolayı Mi serisi cihazlara mındar diyorum hocam. Mecburen Redmi serisi aldım K60 pro yu bende düşünüyorum uygun fiyatlı bulursam alacağım hocam.