Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
İyi günlerde kullanın Skorpi hocam darısı başıma inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün itibariyle emeklilik toplu ödemem yattı 6 aydır bekliyordum ilaç gibi geldi darısı benim gibi bekleyen arkadaşların başına inşallah
Hayırlı olsun hocam, toplu para ile sakın bir yanlışlık yapıp, iPhone almayın, hemen K 60 Pro sipariş edin

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bana sorarsanız 11T pro

Hocam sizdemi 11T pro ya geçtiniz. Büyük sıçrama

Emeklilik hayırlı olsun
Ooooo halilciğim Günaydın sana, ne kadar da yakından takip ediyorsun maşallah, emeklilik yaramış sana

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
214
Ooooo halilciğim Günaydın sana, ne kadar da yakından takip ediyorsun maşallah, emeklilik yaramış sana

Cunhur abim parayı bulmuşsun anlaşılan 😃
Yeniden hayırlı olsun cihazın.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Cunhur abim parayı bulmuşsun anlaşılan
Yeniden hayırlı olsun cihazın.
Yok be hocam, Haziran da Huawei Watch 4 Pro aldım, 18k ya, 3 taksit, Mi 13T Pro yu da 13k ya, 9 taksitle aldım faiz %15, bana bedava gibi geldi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Son bir kaç sayfa mesajlarına baktım sadece günaydın ve bol kazanç mesajları var bu konu altında kimse neden sohbet etmiyor acaba?

Bu arada sizce 11T Pro mu yoksa Mi 12 mi? 11T pro almayı düşünüyorum 23k dan başlıyor mi 12 21k dan çok ilginç
Üstadımın da dediği gibi hepi topu dört tane kelaynak var sohbet köşesini idame ettirmeye çalışan. O da günaydın , hayırlı işler bol kazançlar temennisinden öte gitmiyor. Denk gelirsem beşinci olarak bendeniz gruba dahil oluyor, bazen iki satır yazarak iyi dileklerimi sunuyor, çoğunlukla da beğeni butonuyla geçiştiriyorum.
Üst mesajlarda gördüğünüz gibi telefon konusunda da sohbetler ediliyor ama neticede o sohbetler icrai bir faaliyete dönüştüğü için havanda su dövülmüş olmuyor. Verilen tavsiyeler yerini buluyor.
Lakin sizin daha evvel açtığınız konulardan ve yazdığınız mesajlardan anladığım kadarıyla telefon çeşitliliği hususunda sanki bir kararsızlığınız var gibi... Sürekli modeller arasında gidip geliyorsunuz ve tahminimce bu durum kararsızlığınızı daha da artırıyor. Sizi Skorpi hocam gibi şahsen tanımadığım için kendisine atfettiğim Kararsız Kasım benzetmesini söyleyemem ( ki o bile kararsızlığının üstesinden gelip o çok sevdiği Max 3 ü emekliye ayırmayı göze alabildi.) Önce hangi Telefonu almayı daha çok istiyorsunuz ona bir karar verin. Bence model belirtmeyin. Bütçeniz nedir, bir telefonda aradığınız ózellikler nelerdir, hangi ihtiyacınıza cevap verir bunun hesabını yapın. Sonra biz size ona göre sağlıklı cevaplar verebiliriz ve mesajınız havada kalmaz.
Alin işte size güzel bir sohbet konusu...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Üstadımın da dediği gibi hepi topu dört tane kelaynak var sohbet köşesini idame ettirmeye çalışan. O da günaydın , hayırlı işler bol kazançlar temennisinden öte gitmiyor. Denk gelirsem beşinci olarak bendeniz gruba dahil oluyor, bazen iki satır yazarak iyi dileklerimi sunuyor, çoğunlukla da beğeni butonuyla geçiştiriyorum.
Üst mesajlarda gördüğünüz gibi telefon konusunda da sohbetler ediliyor ama neticede o sohbetler icrai bir faaliyete dönüştüğü için havanda su dövülmüş olmuyor. Verilen tavsiyeler yerini buluyor.
Lakin sizin daha evvel açtığınız konulardan ve yazdığınız mesajlardan anladığım kadarıyla telefon çeşitliliği hususunda sanki bir kararsızlığınız var gibi... Sürekli modeller arasında gidip geliyorsunuz ve tahminimce bu durum kararsızlığınızı daha da artırıyor. Sizi Skorpi hocam gibi şahsen tanımadığım için kendisine atfettiğim Kararsız Kasım benzetmesini söyleyemem ( ki o bile kararsızlığının üstesinden gelip o çok sevdiği Max 3 ü emekliye ayırmayı göze alabildi.) Önce hangi Telefonu almayı daha çok istiyorsunuz ona bir karar verin. Bence model belirtmeyin. Bütçeniz nedir, bir telefonda aradığınız ózellikler nelerdir, hangi ihtiyacınıza cevap verir bunun hesabını yapın. Sonra biz size ona göre sağlıklı cevaplar verebiliriz ve mesajınız havada kalmaz.
Alin işte size güzel bir sohbet konusu...
Kelaynak bendeniz cihaz konusunda gerçekten de çok kararsızdım, Mi11T Pro denk gelince, kaçırmak istemedim ama yine de sağım solum belli olmaz, belki bunu kızıma verip, eğer Mediatek işlemcili olmazsa, K 70 pro veya Mi 14 neden olmasın

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Hayırlı olsun hocam, toplu para ile sakın bir yanlışlık yapıp, iPhone almayın, hemen K 60 Pro sipariş edin

Yok hocam iPhone'u kızım istedi ona aldım Kıbrıs'tan kendime daha uygun fiyatlı bir cihaz alacağım K 60 pro olabilir hocam

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular