Sohbet Sohbet köşesi

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Yeni cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah, para durumunuzun düzeldiğine de ayrıca sevindim, kaça mal oldu acaba

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Teşekkür ederim, para durumumda sıkıntı yok hocam Allah'ıma bin şükürler olsun ki. Ak gün kara gün hesabı kenarda duran birikmiş yarısı kredi çekip ödediğim birseyler var. Bu arada cihaz 12/256 ve 11799 a aldım, tanıdıktan. Tr garantili jelatini üstündeydi al sat yapılmış satan kişide yakın tanıdığımız. Onunda benimde işim goruldu. İyi temennileriniz içinde çok teşekkür ederim cumhur hocam. Çok daha iyileri hep beraber olsun inşallah..

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Teşekkür ederim, para durumumda sıkıntı yok hocam Allah'ıma bin şükürler olsun ki. Ak gün kara gün hesabı kenarda duran birikmiş yarısı kredi çekip ödediğim birseyler var. Bu arada cihaz 12/256 ve 11799 a aldım, tanıdıktan. Tr garantili jelatini üstündeydi al sat yapılmış satan kişide yakın tanıdığımız. Onunda benimde işim goruldu. İyi temennileriniz içinde çok teşekkür ederim cumhur hocam. Çok daha iyileri hep beraber olsun inşallah..
Hayirli olsun. Adi gibi fiyati da ultraymis.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Hayirli olsun. Adi gibi fiyati da ultraymis.

Aslında 14599 dan satılıyor hocam çoğu yerde. Elin 1000-2000 birime aldığını maalesef 10-11bin birime alıyoruz. Paramızın hüzünlü durumu, bu değişmez uzun süre. Yapacak birsey yok..

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hocalarım bugün cihaz değişikliği yapıp s21 ultra'ya geçiş yaptığım için (eski samsungcuyum) aranızdan ayrılıyorum, tabiki foruma girip gene paylaşımlar, çekilişler vs düzenleyip sohbetler edeceğiz cihaz değiştirmemiz forumdan gideceğimiz anlamına gelmemekte. Ve şunu net söyleyebilirim ki Xiaomi cidden bana göre değilmiş sürekli sorunlar, sorunları çözmek için mühendis edasıyla verilen uğraşlar felan. Bakın cihazları asla kötü demiyorum ancak yazılımları bariz kötü custom romlar atılıyor ediliyor ama genede içime sinmedi tercih meselesi tabi.

Bu arada sabah olacak neredeyse, herkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yeni cihazınız hayırlı olsun hocam. Eski bir Samsung kullanıcısı olarak telefonlarına her zaman mesafeli olmuşumdur ama S21 Ultra gerçekten mükemmel bir cihaz. İyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Yeni cihazınız hayırlı olsun hocam. Eski bir Samsung kullanıcısı olarak telefonlarına her zaman mesafeli olmuşumdur ama S21 Ultra gerçekten mükemmel bir cihaz. İyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Çok teşekkürler hocam, daha iyileri hep beraber olsun inşallah.. s21 ultra fişek cihaz gerçekten tabiri caiz ise eğer.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Oruç tutmuyorum hocam, ama sizleri sormalı.
Valla hocam buralar soğuk hâlâ. Soğuktan dolayıdır ki herhalde ne acılktığını, ne susadığını hissetmiyor insan.
Sıcaklık: 12°
Hissedilen : -10°haha--

Üst Alt