Sohbet Sohbet köşesi

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Valla hocam buralar soğuk hâlâ. Soğuktan dolayıdır ki herhalde ne acılktığını, ne susadığını hissetmiyor insan.
Sıcaklık: 12°
Hissedilen : -10°haha--

Doğrudur, ben oruç tuttuğum vakitlerde acıkmıyordum ancak feci bir su ihtiyacı bastırıyordu. Öyle ki bu işin en zor kısmıda sussuzluğa dayanmak. Burada terbiyeyi anlıyorsunuz aslında.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Doğrudur, ben oruç tuttuğum vakitlerde acıkmıyordum ancak feci bir su ihtiyacı bastırıyordu. Öyle ki bu işin en zor kısmıda sussuzluğa dayanmaz. Burada terbiyeyi anlıyorsunuz aslında.
Hocam sadece benden midir bilmiyorum ama soğuk havalarda hiç susamıyorum

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Bende susamam soğuk havalarda, bende de var o hocam.
Hocam bir keresinde kışın 4 gün içinde sadece bir bardak su içtiğim olmuştu. Tabi alternatif olarak çay falan da tüketiyoruz ama bu kadar müddet vücudun su istememesi tuhaf bir durum..

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Hocam bir keresinde kışın 4 gün içinde sadece bir bardak su içtiğim olmuştu. Tabi alternatif olarak çay falan da tüketiyoruz ama bu kadar müddet vücudun su istememesi tuhaf bir durum..

Ben su bile içmezdim ya adam gibi anca bünye isteyecekte dediğiniz gibi öyle, ne zaman ki 9 kutu ilaç olaylarına başladık, günde 1-2 litre sürekli su tüketir oldum artık. Su denildimi miğdem bulanıyor o derece. Ayrıca şu elektrofizyoloji ye bi gidiceğim sanıyorum halolucak o meseleler ve kurtulacağım şu ilaçlardan.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ben su bile içmezdim ya adam gibi anca bünye isteyecekte dediğiniz gibi öyle, ne zaman ki 9 kutu ilaç olaylarına başladık, günde 1-2 litre sürekli su tüketir oldum artık. Su denildimi miğdem bulanıyor o derece.
Allah şifa versin hocam. 9 kutu ilaca 2 litre su bile az. Böbreklerinizi perişan eder o ilaçlar. Daha fazla su içmelisiniz.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Allah şifa versin hocam. 9 kutu ilaca 2 litre su bile az. Böbreklerinizi perişan eder o ilaçlar. Daha fazla su içmelisiniz.

İlaçlar affedersin de eşşek gözü gibi be hocam boğazdan gitmiyor vallaha miğdesi bulanıyor insanın üstüne bide lıkır lıkır su içemiyorum vallaha. Hele şu b12 verdi doktor neydi benexol diye birşey aşırı miğde bulandıran bir ilaç.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
İlaçlar affedersin de eşşek gözü gibi be hocam boğazdan gitmiyor vallaha miğdesi bulanıyor insanın üstüne bide lıkır lıkır su içemiyorum vallaha. Hele şu b12 verdi doktor neydi benexol diye birşey aşırı miğde bulandıran bir ilaç.
Hocam üzerinize afiyet, niye bu kadar fazla ilaç kullanıyorsunuz?

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Hocam üzerinize afiyet, niye bu kadar fazla ilaç kullanıyorsunuz?

Kalpte elektrik kaçağımı ne varmış, doktor ilk başta dalga geçiyor sandım benimle tip tip baktım doktora. :D :D bak dedi olayı anlattı birde bir güzel kalp çizdi şuradan, şu gidiyor şuradan şu arabadaki kablolar gibi düşün felan direkt düz kontağa bağladı yani. Netten bir araştırdım kalbin kan pompalamasını sağlayan koroner damarlara vücut elektrik akımı iletirmiş bu elektrik akımı durduğu zaman insan yada düzensiz olduğunda insan kalp krizi geçiriyor tamamen durduğu zamanda kan pompalanamadığı için yani bir harektlenme olmadığı için ölüm riski artıyor bende ise haddinden fazla kan pompalıyor vücut, bu nedenle yorgun düşen kalp dengesizleşiyor. Kalp krizi riskini getirebiliyor.

Kardiyolojiye gittim ama onun branşında değil konu, bilgileri var ama tedavi için elektrofizyoloji dalına yönlendiriyorlar.

Bunun tedavi edilmesi lazım, ilaçla olacak iş değil ameliyata girmem gerekiyor kalbi çıkartıp dışarıda bakıyorlar duruma çoğu ise canlı canlı kalbe elektrik veriyor şuanlık ilaçla yoluna sokmaya çalışıyoruz malum pandemi var diye.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocalarım, madem sohbet köşesindeyiz; bari sohbet edelim. sun~~ Oruç nasıl gidiyor?
Allah kabul etsin inşallah yaşıma rağmen hiç bir sorun yaşamam yıllardır Ve oldukçada Bedenimiz adeta nadasa bırakılmış gibi oluyor Rahatlık.hissediliyor tabii manevi haz bir başka oluyor ömrümüz varsa son nefesimize kadar da tutarız ..

Üst Alt