Sohbet Sohbet köşesi

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Allah kabul etsin inşallah yaşıma rağmen hiç bir sorun yaşamam yıllardır Ve oldukçada Bedenimiz adeta nadasa bırakılmış gibi oluyor Rahatlık.hissediliyor tabii manevi haz bir başka oluyor ömrümüz varsa son nefesimize kadar da tutarız ..
Amin inşallah hocam, Allah daim etsin.

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Hocalarım, madem sohbet köşesindeyiz; bari sohbet edelim. sun~~ Oruç nasıl gidiyor?
Çok şükür bir sıkıntı yok Allah kolaylık veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalpte elektrik kaçağımı ne varmış, doktor ilk başta dalga geçiyor sandım benimle tip tip baktım doktora. :D :D bak dedi olayı anlattı birde bir güzel kalp çizdi şuradan, şu gidiyor şuradan şu arabadaki kablolar gibi düşün felan direkt düz kontağa bağladı yani. Netten bir araştırdım kalbin kan pompalamasını sağlayan koroner damarlara vücut elektrik akımı iletirmiş bu elektrik akımı durduğu zaman insan yada düzensiz olduğunda insan kalp krizi geçiriyor tamamen durduğu zamanda kan pompalanamadığı için yani bir harektlenme olmadığı için ölüm riski artıyor bende ise haddinden fazla kan pompalıyor vücut, bu nedenle yorgun düşen kalp dengesizleşiyor. Kalp krizi riskini getirebiliyor.

Kardiyolojiye gittim ama onun branşında değil konu, bilgileri var ama tedavi için elektrofizyoloji dalına yönlendiriyorlar.

Bunun tedavi edilmesi lazım, ilaçla olacak iş değil ameliyata girmem gerekiyor kalbi çıkartıp dışarıda bakıyorlar duruma çoğu ise canlı canlı kalbe elektrik veriyor şuanlık ilaçla yoluna sokmaya çalışıyoruz malum pandemi var diye.
Rabbim Şafi ismi ile şifalar versin inşallah kardeşim

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Kaan_M İle İftara Doğru...

-Özel Fiyat-

Meşhur ayakkabıcı İsmail Kemal'in dükkanına giren bir müşteri vitrindeki bir çift ayakkabıyı göstererek sormuş:
- Üzerinde 40 lira yazan şu ayakkabıları bana kaça verirsiniz?
İsmail Kemal, ilk defa gördüğü adama bir göz atıp adama bir göz atıp cevap vermiş:
+ Size mi? ... Tekini 20 liraya bırakırım!

Geç kaldığım için özür dilerim :(.

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Buse S. Yıldız hocam özel mesajınız malum kapalı, profil mesajınızda kapalı o yüzden dedim ki buraya yazayım. Konuya gerekli müdahaleyi siz yapın tabiki ancak fikrimi belirttiğim yorum niye siliniyor ki yorumda da öyle iki tarafı rencide edici yada tartışma çıkarıcı hiçbirşey yoktu. Uygun görmüş, silmişsiniz birşey diyemem ama bence bunlara gerek yok. Herkes bize fikri düşüncelerini yazar iken biz kimsenin yorumunu sildirmiyoruz, sadece saygı boyutunu aşarsa rapor ediyoruz. Silmenize pek anlam veremedim ama vardır birşeyler diyip görüşünüze ve izlenimlerinize saygı duyuyorum. Amacım fikrimi beyan etmek idi, kusurumuz varsa affola iyi forumlar..

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Buse S. Yıldız hocam konuya gerekli müdahaleyi siz yapın tabiki ancak fikrimi belirttiğim yorum niye siliniyor ki yorumda da öyle iki tarafı rencide edici yada tartışma çıkarıcı hiçbirşey yoktu uygun görmüş, silmişsiniz birşey diyemem ama bence bunlara gerek. Herkes bize fikri düşüncelerini yazar iken biz kimsenin yorumunu sildirmiyoruz, sadece saygı boyutunu aşarsa rapor ediyoruz. Silmenize pek anlam veremedim ama vardır birşeyler diyip görüşünüze ve izlenimlerinize saygı duyuyorum.
Hocam, dediğim gibi fikrinizi beğendim fakat rom konusu altında bu tarz diyaloglari çok fazla uzatmaya gerek yok. Sohbet köşemiz, forum hakkındaki dusunce/şikayet bölümümüz bu yüzden var. Açıklamasını da zaten yanlış anlamamaniz için yazdım. Davranışıma İtirazınız var ise durumu üst yönetime bildirebilirsiniz, saygı duyarim. Ama vicdanen Yanlış yaptığımı düşünmüyorum. :) Teşekkür ederim.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Hocam, dediğim gibi fikrinizi beğendim fakat rom konusu altında bu tarz diyaloglari çok fazla bunu uzatmaya gerek yok. Sohbet köşemiz, forum hakkındaki dusunce/şikayet bölümümüz bu yüzden var. Açıklamasını da zaten yanlış anlamamaniz için yazdım. Davranışıma İtirazınız var ise durumu üst yönetime bildirebilirsiniz, saygı duyarim. Ama vicdanen Yanlış yaptığımı düşünmüyorum. :) Teşekkür ederim.

Yanlış yaptınız demedim hocam, hemen niye üst yönetime bildirme felan dediniz ki şimdi kırdınız beni açıkçası. Doğrusunu yaptınız siz, şimdi az biraz empati kurunca sizin yerinize anlayış gösterdim zaten. Yaptığınıza itirazım yok sadece hani ortada bir hakareti cümle yoktu şimdi şu yaptığınız açıklama durumu anlattı bana zaten iyi forumlar, kolay gelsin. Yoksa sizleri zor duruma sokmayı istemem, bizde yaptık büyük forumlarda yöneticilik az çok biliriz.

Bildirim birde geç düşüyor bana neden bilmiyorum açıklamışsınız durumu evet onuda yeni gördüm kusura bakmayın.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Yanlış yaptınız demedim hocam, hemen niye üst yönetime bildirme felan dediniz ki şimdi kırdınız beni açıkçası. Doğrusunu yaptınız siz, şimdi az biraz empati kurunca sizin yerinize anlayış gösterdim zaten. Yaptığınıza itirazım yok sadece hani ortada bir hakareti cümle yoktu şimdi şu yaptığınız açıklama durumu anlattı bana zaten iyi forumlar, kolay gelsin. Yoksa sizleri zor duruma sokmayı istemem, bizde yaptık büyük forumlarda yöneticilik az çok biliriz.

Bildirim birde geç düşüyor bana neden bilmiyorum açıklamışsınız durumu evet onuda yeni gördüm kusura bakmayın.
Estağfurullah hocam, herkesin demi bir değil. Çoğu zaman bu tarz durumların daha kötüsü ile karsilasabiliyoruz ve her zaman sizin kadar anlayış gösterilmeyebiliyor tarafımıza. O yüzden insanlık halidir, bir şey olur, bir şeyi atlamışımdır, "nereye şikayet edersen et" diye değil, "belki eksiğimi görürüm" mantığı ile yazdım :)

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Estağfurullah hocam, herkesin demi bir değil. Çoğu zaman bu tarz durumların daha kötüsü ile karsilasabiliyoruz ve her zaman sizin kadar anlayış gösterilmeyebiliyor tarafımıza. O yüzden insanlık halidir, bir şey olur, bir şeyi atlamışımdır, "nereye şikayet edersen et" diye değil, "belki eksiğimi görürüm" mantığı ile yazdım :)

Haklısınız hocam, bildirim geç düştü hatta bunu sayın HiddeNKinG hocamada yazdım forum 120 sn aralıklarla refresh yapıyormuş ama yoğun pandemi süreçleri evden zoom ile ders gören gençler felan derken internet yoğun haliyle arada kopmalar oluyor, attığınız bildirimi görüncede size karşı mahçup olduğumu gördüm kusuruma bakmayın tekrar.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Sesli güldüm gece gece ya, Allahta seni güldürsün hocam. :D :D

Topunun köküne kibrit suyu atıla, kellesi alına. haha-- haha--

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sağolun hocam, cümlemizi güldürsün, Amin.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Üst Alt