Kalpte elektrik kaçağımı ne varmış, doktor ilk başta dalga geçiyor sandım benimle tip tip baktım doktora.

bak dedi olayı anlattı birde bir güzel kalp çizdi şuradan, şu gidiyor şuradan şu arabadaki kablolar gibi düşün felan direkt düz kontağa bağladı yani. Netten bir araştırdım kalbin kan pompalamasını sağlayan koroner damarlara vücut elektrik akımı iletirmiş bu elektrik akımı durduğu zaman insan yada düzensiz olduğunda insan kalp krizi geçiriyor tamamen durduğu zamanda kan pompalanamadığı için yani bir harektlenme olmadığı için ölüm riski artıyor bende ise haddinden fazla kan pompalıyor vücut, bu nedenle yorgun düşen kalp dengesizleşiyor. Kalp krizi riskini getirebiliyor.
Kardiyolojiye gittim ama onun branşında değil konu, bilgileri var ama tedavi için elektrofizyoloji dalına yönlendiriyorlar.
Bunun tedavi edilmesi lazım, ilaçla olacak iş değil ameliyata girmem gerekiyor kalbi çıkartıp dışarıda bakıyorlar duruma çoğu ise canlı canlı kalbe elektrik veriyor şuanlık ilaçla yoluna sokmaya çalışıyoruz malum pandemi var diye.