Sohbet Sohbet köşesi

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Sağolun hocam.. Elektronik sigara daha zararlı diyenler var, bilemiyorum ne kadar doğru.. 3 yıl önce bir sabah baktım sigaram bitmiş, sabahın körü, her yer kapalı, baktım komşu Mehmet abi var.. Dükkanın önünü süpürüyor.. Abi sigara dedim, sen sevmezsin belki, biliyorsun sarma bu, istersen al dedi, o güne kadar hiç içmemiştim sarma sigara.. Adıyaman tütünü.. Abi bi içtim o günden sonra bir daha gidip marketten sigara aldığımı pek hatırlamam.. Dedim bu sigaraysa benim içtiğim ne? Benim içtiğim sigaraysa bu ne :D
Adıyaman tütünü gözümün bebeği oldu anlayacağınız.. Hem içinde katkı maddesi filanda yok, bildiğin saf tütün.. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir paket sigarayı 3 günde içen adamım, öyle çok içmiyorum hocam ancak bırakma konusu kafada başlamalı önce, benim bırakmak gibi bir niyetim yok, sıkıntı orda.
Su an fiyattan malesef cogunluk tutun kullaniyor hazirina gore de saglikli.Bende gunde 3 paket iciyordum hocam ayri bir iliskim vardi kendisiyle :) ayrica bende kronik bronsitte var asiri oksurtuyordu. E sigaraya gecince ortadan kalkti. Bazen soruyorlardi cigerelere baktirdin mi diye artik baktirmaya gerek yok orda bosluk vardi ise kovid doldurmustur :) Bende birakmayi dusunmuyorum zevk aliyorum. Heleki hocam bir buhar cikiyor ki goren bir daha donup bakiyor :) Hayirli sahurlar.

Son düzenleme:

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Telefonu kaybeden ben drunk~~, şaka gibi bulamadım hala saatlerdir.

O durum kötü vallahi bazen akıllı saatten dürtüyorum, yada başka cihazdan arıyorum ya koltuğun araya girmiş oluyor ses çıkmıyor felan. Çıldırıyorum, şeytan alır uzağa götürür derler ya bizimkisi yer yarılsa yerin içine girer.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Kaan_M ile iftara doğru...

-Doktorlar-​

Bir İngiliz diyor ki:
- Tıp bilimi bizde öyle ilerledi ki, biz adamın beynini alırız ve başkasına koyarız, onu altı haftada iş arayacak hale getiririz.

Alman doktor diyor ki:
+ Bu hiçbir şey değil; biz bir adamın beynini çıkarırız ve başkasına koyarız, onu dört haftada savaşa hazır hale getiririz

Amerikalı doktor da diyor ki:
* Beyler siz çok geridesiniz. Biz Teksas'tan bir beyinsizi aldık ve beyaz saraya koyduk. Şimdi ülkenin yarısı iş arıyor, diğer yarısı da savaşa hazırlanıyor.

Üst Alt