Sohbet Sohbet köşesi

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Bu elektronik sigara, normalinden daha zararlı diyorlar hocam. Bunu içeceğine git onu iç diyeni bile var.
Hurafe hocam ya zararli tamam ama sigaraya gore daha az zararli kotunun iyisi. Avrupada bangir bangir iciyorlar. Ben sigara ictigim zamanki halimi ve simdiki halimi kiyasliyorum az cok insan kendini bilir arada cok fark var.

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Daha zararlı da bazıları da şifayı bu veriyor deyip içiyor hocam 7/24 :D

Hahah, aynen. Herhalde babamı elektroniksiz haline örnek verebilirim. İyi örnek olmasada oda herhalde şifa verdi de damar değişti diye içiyor galiba ki ameliyat olmasına rağmen emziğini bırakamadı bi türlü. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hurafe hocam ya zararli tamam ama sigaraya gore daha az zararli kotunun iyisi. Avrupada bangir bangir iciyorlar. Ben sigara ictigim zamanki halimi ve simdiki halimi kiyasliyorum az cok insan kendini bilir arada cok fark var.

Hiç içmeyen biri olunca tabi o kıyası yapamam, içen bilir. Bilmiyorum herhalde bizim haber kanallarının da biraz abartması idi bazı şeyler, abartmayı severler biliyorsunuz habersizlik dönemlerinde özellikte.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
ultraasln5098, geçmiş olsun hocam, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Amin hocam, sağolasın. Yalnız bir şartım var ben sağlığıma kavuşayım, kavuşmasına da sizde bir söz verin bana şu illet sigarayı bırakmaya çalışın, uğraşın. Zordur ama bir yerden başlamak lazım gerek.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bende yemekten icmekten cok elektronik sigaraya duskunum hocam emzik gibi agzimdan dusmuyor iftara kadar zor dayaniyorum. Allah size de nasip eder insallah tutmayi.
Sağolun hocam.. Elektronik sigara daha zararlı diyenler var, bilemiyorum ne kadar doğru.. 3 yıl önce bir sabah baktım sigaram bitmiş, sabahın körü, her yer kapalı, baktım komşu Mehmet abi var.. Dükkanın önünü süpürüyor.. Abi sigara dedim, sen sevmezsin belki, biliyorsun sarma bu, istersen al dedi, o güne kadar hiç içmemiştim sarma sigara.. Adıyaman tütünü.. Abi bi içtim o günden sonra bir daha gidip marketten sigara aldığımı pek hatırlamam.. Dedim bu sigaraysa benim içtiğim ne? Benim içtiğim sigaraysa bu ne :D
Adıyaman tütünü gözümün bebeği oldu anlayacağınız.. Hem içinde katkı maddesi filanda yok, bildiğin saf tütün.. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amin hocam, sağolasın. Yalnız bir şartım var ben sağlığıma kavuşayım, kavuşmasına da sizde bir söz verin bana şu illet sigarayı bırakmaya çalışın, uğraşın. Zordur ama bir yerden başlamak lazım gerek.
Ben bir paket sigarayı 3 günde içen adamım, öyle çok içmiyorum hocam ancak bırakma konusu kafada başlamalı önce, benim bırakmak gibi bir niyetim yok, sıkıntı orda.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Sağolun hocam.. Elektronik sigara daha zararlı diyenler var, bilemiyorum ne kadar doğru.. 3 yıl önce bir sabah baktım sigaram bitmiş, sabahın körü, her yer kapalı, baktım komşu Mehmet abi var.. Dükkanın önünü süpürüyor.. Abi sigara dedim, sen sevmezsin belki, biliyorsun sarma bu, istersen al dedi, o güne kadar hiç içmemiştim sarma sigara.. Adıyaman tütünü.. Abi bi içtim o günden sonra bir daha gidip marketten sigara aldığımı pek hatırlamam.. Dedim bu sigaraysa benim içtiğim ne? Benim içtiğim sigaraysa bu ne :D
Adıyaman tütünü gözümün bebeği oldu anlayacağınız.. Hem içinde katkı maddesi filanda yok, bildiğin saf tütün.. :)

Hocam sizinkisi biraz sigarayı meşrulaştırıp, müthiş bir gıda gibi göstermek olmuş ama olsun. Bırakın, bırakın vallahi bünyeye zarar sonra sıkıntı çekmeyin.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam sizinkisi biraz sigarayı meşrulaştırıp, müthiş bir gıda gibi göstermek olmuş ama olsun. Bırakın, bırakın vallahi bünyeye zarar sonra sıkıntı çekmeyin.
Yok hocam tütün mamulleri sıkıntı ayrı konu, ben sadece öyle elektronik sigara konusu açılınca aklıma geldi, yazayım dedim.. Yoksa topunun köküne kibrit suyu :D

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Yok hocam tütün mamulleri sıkıntı ayrı konu, ben sadece öyle elektronik sigara konusu açılınca aklıma geldi, yazayım dedim.. Yoksa topunun köküne kibrit suyu :D

Sesli güldüm gece gece ya, Allahta seni güldürsün hocam. :D :D

Topunun köküne kibrit suyu atıla, kellesi alına. haha-- haha--

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Hocalarım, hayırlı sahurlar. hi~~ Allah kabul etsin, tutmayanlara da nasip etsin inşallah.

Amin hocam sağolasın. Allah kabul etsin.. Benimde uykum gelmiyor bir türlü takılıyoruz böyle. :)

Üst Alt