Sohbet Sohbet köşesi

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Güllaç yoksa kavga çıkar happy~~

Allah'ın gücüne gitmesin de lakin şu güllaç'ı bir beğenemeyen benmiyim anlamadım, ya iyi yerden yemedik yada bizimkiler evde de iyi yapamadılar bu tatlıyı. En kısa zamanda iyi bir yerden, güzel yapan yerden bir şansımı deneyeceğim evelAllah içim gidiyor.

Metin Allah razı olsun değerli hocam, amin inşallah. Bu aralar onun sıkıntısını çekmiyor değilim, şuanki işyerimden belirli sebepler ötürü ayrılmak zorunda kaldım. Allah büyüktür bulacağız birşeyler bakalım, boş durmuyoruz şükür.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
@undefined, hocam yediğinizin içi boş ise cidden iyi olmuyor. İçi fındıklı olacak misss :)

Etiketleme çıkmamış, niye acaba anlayamadım pek. :D :D Forum bana tanımlanamayan cisim ayağı çekmiş. giggle~~ Neyse hocam denerim bir ara tekrardan iyi ve güzel yapan yerden. Bizim Ankara da güzel yapan yeri bulmakta biraz tatlı konusunda :D bakacağız artık. Almadan önce sözleşme imzalamam lazım ustaylan. haha--haha--

Hatta bırakın onu hala banamı yazıp, yazmadığınızıda anlayamadım, öyle bi ikileme soktu beni. :D:D

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Irmik helvası ve bülbül yuvası.. Ha ev baklavası olursa ona da hayır demem, cevizli.. Kaan_M :D

Yakında üye hocalarımızdan diyetisyen olan birisi çıkıp bu muhabbete dur diyecek diye bekliyorum. Çünkü gerçekten kiloluk muhabbetlere gidiyoruz. Ama anlıyorum bu oruç dönemlerinde insan biraz bu konularda nefse hakim olmaya çalışsada olamayabiliyor. :D Ben genelde irmikten çok un helvasını severim yumuşacık ve yediğinde resmen ağızdan dağılacak üstüne fındık yada ceviz koyarlarsa eğer fındık yada cevizi kenara ayırıp onları sonda yiyorum. :P öyle alışkanlık olmuş..

Üst Alt