Sohbet Sohbet köşesi

Kayalar53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer kaya
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
7
Değerli Arkadaşlar, Forumların olmazsa olmaz Sohbet Köşemizi tüm Üyelerimize açmış bulunmaktayız.
Burada herkesin katılımı ile inşallah stres atıp güzel Geyik sohbetler yapabileceğiz.

Ben başlangıcı yapıyorum....59 yaşında, 3 Çocuk Babası, Teknoloji cahili, hiç bir Konuyu bilmememe rağmen biliyormuş gibi yapabilen, çok iyi Almanca ve Orta Seviyede İngilizce konuşabilen bir Orta Yaşlıyım.

Türkiye ye ilk gelen cep telefonu Ericsson GH688 i o zamanlar 1400 Mark verip alanlardan birisiyim, sonrasında Nokia,Samsung vs gibi o zamanların güncel cihazları... ve akıllı tabir ettiğimiz ilk telefonum Samsung Galaxy S3 oldu ve Root, Custom Rom vs nedir, o zamanlar öğrendim.
Daha sonra Huawei Mate 7 ve en son olarak da Xiaomi Mi Max 2 ile MIUI Dünyasına adım attım.
S3 ile başlayan ve giderek şiddetlenen tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan amansız bir hastalığa yakalandım ve haftalık güncellemelerle hastalığımı belirli seviyede tutmaya çalışmaktayım.

Forumla ilgili genel düşüncelerinizi/iyileştirme önerilerinizi'de burada ayrıca paylaşabilirsiniz.....

Saygılarımla
Arkadaşlar redmi note8 mıuı ne zaman ota olarak gelecek bilgisi olan varmıdır

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam siz aosp romu bayağı sevdiniz sanırım :)
Hocam akıcılık için geçtim ama pek tutmadı, şuan ONE UI 2.0 kullanıyorum, aralrında en stabil olanı, daha akıcısını görmedim. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Muradovs hocam, PES 20 crack işinde my club'ı engellemişler ;( , 2013'ten sonra da alışamadım pek şimdi de PES 2016 indiriyorum Türkçe Spiker de var :D
Aa kötü olmuş hocam. PES 16 efsanelerden ama eskidi bence. 18 filan deneseyiniz. Hasan Mustan replikleri aynı Türkçe Spiker sıkıyor bence kurmayın. :D

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Aa kötü olmuş hocam. PES 16 efsanelerden ama eskidi bence. 18 filan deneseyiniz. Hasan Mustan replikleri aynı Türkçe Spiker sıkıyor bence kurmayın. :D
Hocam ben grafikten çok kadro kalitesi için oynuyorum. Aklımda Pes 21 almak var, Steam'de indirimde 65 TL, Fifa 21 420 TL iken çok uygun aslında.
Pes
Fifa

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam ben grafikten çok kadro kalitesi için oynuyorum. Aklımda Pes 21 almak var, Steam'de indirimde 65 TL, Fifa 21 420 TL iken çok uygun aslında.
Pes
Fifa
PES'e alıştım hocam FIFA yayvan geliyor.

Üst Alt