Sohbet Sohbet köşesi

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Selamın aleyküm hayırlı haftalar olsun inşallah işimiz gücümüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler olsun hayırlara vesile olsun inşallah selam ve dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlar

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Teşekkür ederim hocam, sağ olunuz. Ne kadar uyumak gerekli bu konuda bir fikrim yok hocam, ancak uyku doktorları saat 23:00 ile 04:00 saatleri arasında vücudun kendini onardığını, bu saatlerde uyumayanların, daha çabuk hastalandıklarını ve gün boyu yorgunlukl hissettiklerini söyledi. Sağ bacağımda sinir hasarı oluştu, bilinen bir tedavisi yok besin takvisyesi ile 2 yıl içerisinde tam olmasada düzelebiliyor. En önemlileri kırmızı et, taze yeşil nane, muz ve kakao. Allah sağlığınızı daim etsin hocam, sağlıklı ömürler nasip etsin.
Rabbim Şafi ismi ile şifalar versin hocam

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bugün çok şükür daha bi iyiyim sırt ağrım, eklem ağrılarım geçti yalnız doktorun verdiği ilaçlarıda düzenli kullandım, kullanmaya da devam ediyorum şunu söyleyebilirim ki kendimi daha bi dinç hissetmeye başladım toplamda 3 kutu suda çözünen çeşitli vitamin tabletler var. Yalnız birini içiyorum, sonra birini içiyorum midem işkembe çorbasına döndü. Hele bi tablet yapmışlar affedersiniz eşşek gözü gibi o ne la öyle dedim ama mecbur.

Üst Alt