Sohbet Sohbet köşesi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Günaydın güzel insanlar, güzel bir gün olsun...

Cihazınızın konusunda açın lütfen sorununuza istinaden bilgileri, sohbet köşesine yazmissiniz
Günaydın herkese redmi note 9 pro wifi sorunu yaşıyorum 2 gündür wifiye giremiyorum kafayı yemek üzereyim biri yardimci olabilir mi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Allah kolaylık versin.Az uyumak en sağlıklı yoldur yıllardır gençliğimden bu yana gunde 5 saat uyku uyurum..Şükür kronık bir hastalığım yok,diş dışında doktora gitmedim..Az yerim..Et sevmem vejeteryanım ancak hayvansal gıdaları tüketir zararlı alşıkanlığımda yoktur..Allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin..
Teşekkür ederim hocam, sağ olunuz. Ne kadar uyumak gerekli bu konuda bir fikrim yok hocam, ancak uyku doktorları saat 23:00 ile 04:00 saatleri arasında vücudun kendini onardığını, bu saatlerde uyumayanların, daha çabuk hastalandıklarını ve gün boyu yorgunlukl hissettiklerini söyledi. Sağ bacağımda sinir hasarı oluştu, bilinen bir tedavisi yok besin takvisyesi ile 2 yıl içerisinde tam olmasada düzelebiliyor. En önemlileri kırmızı et, taze yeşil nane, muz ve kakao. Allah sağlığınızı daim etsin hocam, sağlıklı ömürler nasip etsin.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Allah kolaylık ve bolca şifa versin kıymetli hocam
Teşekkür ederim hocam, sağ olunuz. Ne kadar uyumak gerekli bu konuda bir fikrim yok hocam, ancak uyku doktorları saat 23:00 ile 04:00 saatleri arasında vücudun kendini onardığını, bu saatlerde uyumayanların, daha çabuk hastalandıklarını ve gün boyu yorgunlukl hissettiklerini söyledi. Sağ bacağımda sinir hasarı oluştu, bilinen bir tedavisi yok besin takvisyesi ile 2 yıl içerisinde tam olmasada düzelebiliyor. En önemlileri kırmızı et, taze yeşil nane, muz ve kakao. Allah sağlığınızı daim etsin hocam, sağlıklı ömürler nasip etsin.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Tekrar geçmiş olsun İyi dilekleriniz içinde teşekkürler..Sağlıklı.uzun õmürler diliyorum...

Psikopat psikolog

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Firat
Cihazım
Redmi note 9 Pr
Konular
0
Günaydın güzel insanlar, güzel bir gün olsun...

Cihazınızın konusunda açın lütfen sorununuza istinaden bilgileri, sohbet köşesine yazmissiniz
Yazdım hocam kimse yardımcı olmayınca burdan yazdım rahatsız ettiysem k.bakmayin

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Estagfurullah hocam buradan yazınca mesajınız arada kaynar çok fazla etkileşim olduğu için.kendi konunuza belli bir süreden sonra tekrar mesaj atarsanız anasayfada üste çıkar.
Yazdım hocam kimse yardımcı olmayınca burdan yazdım rahatsız ettiysem k.bakmayin

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Psikopat psikolog

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Firat
Cihazım
Redmi note 9 Pr
Konular
0
Estagfurullah hocam buradan yazınca mesajınız arada kaynar çok fazla etkileşim olduğu için.kendi konunuza belli bir süreden sonra tekrar mesaj atarsanız anasayfada üste çıkar.
Teşekürler hocam hayırlı günler dilerim

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro