- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Hocam benide ekleyin oynamayanlar bölümüne
Hocam benide ekleyin oynamayanlar bölümüne
Bende bir zamanlar Fatihe cikmaya çalisiyordum 8 binden kaldim Eşlide kolay çıkılır ama Oynicak kimse bulamayincaPUBG Nickim: 'AttCaKSaW' isteyen ekleyebilir. Bu sezon eşli avrupa fatihe kasmaya çalışacam işten fırsat bulabilirsek.![]()
Bende bir zamanlar Fatihe cikmaya çalisiyordum 8 binden kaldim Eşlide kolay çıkılır ama Oynicak kimse bulamayinca![]()
Tek kişi taşıması zor hocamBenimde bi arkadaşım var ama çok kasıyor oyunu 30 FPS oynuyor onla beraber denicez bakalım ben taşıcam.![]()
Oda iyi oynuyorda ama oynuyamıyor kasmadan geçen evine gittim valla helal olsun dedim 1-2 adam vursa yeter.Tek kişi taşıması zor hocam![]()
Kolay gelsin o zaman hocam eskiden çok oynardimda yalniz oynanmıyorOda iyi oynuyorda ama oynuyamıyor kasmadan geçen evine gittim valla helal olsun dedim 1-2 adam vursa yeter.![]()
Kolay gelsin o zaman hocam eskiden çok oynardimda yalniz oynanmıyor
Ekliyorum o zaman hocamGelin hocam beraber yargı dağıtalım.![]()
Bizde anca Mobile Legends Bang Bang oynuyoruz hocamPubg denedim ama nedense moba oyunları beni daha çok çekiyor içine. LoL'e 7 senemi verdim, hala oynuyorum boş vakitlerimde. Oynayan varsa girebiliriz diyecem ama full toplane oynuyorum. 650 K Tryndamere var. Bir ara TR serverinde 2.liğe kadar yükselmiştim.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır hocam ama ben vardiyalı çalışıyorum bi hafta sabah bi hafta akşam şuan akşamdayım. Sabah 10 gibi giriyorum 11-12 ye kadar. Yada gece giriyorum müsait olduğunuzda girelim bu gece giricem 12-1 gibi. İsminiz nedir istek çok var yanlış kişiyi eklemiyim.Ekliyorum o zaman hocam![]()