- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Hocam benide ekleyin oynamayanlar bölümüne
Hocam benide ekleyin oynamayanlar bölümüne
Bende bir zamanlar Fatihe cikmaya çalisiyordum 8 binden kaldim Eşlide kolay çıkılır ama Oynicak kimse bulamayincaPUBG Nickim: 'AttCaKSaW' isteyen ekleyebilir. Bu sezon eşli avrupa fatihe kasmaya çalışacam işten fırsat bulabilirsek.
Bende bir zamanlar Fatihe cikmaya çalisiyordum 8 binden kaldim Eşlide kolay çıkılır ama Oynicak kimse bulamayinca
Tek kişi taşıması zor hocamBenimde bi arkadaşım var ama çok kasıyor oyunu 30 FPS oynuyor onla beraber denicez bakalım ben taşıcam.
Oda iyi oynuyorda ama oynuyamıyor kasmadan geçen evine gittim valla helal olsun dedim 1-2 adam vursa yeter.Tek kişi taşıması zor hocam
Kolay gelsin o zaman hocam eskiden çok oynardimda yalniz oynanmıyorOda iyi oynuyorda ama oynuyamıyor kasmadan geçen evine gittim valla helal olsun dedim 1-2 adam vursa yeter.
Kolay gelsin o zaman hocam eskiden çok oynardimda yalniz oynanmıyor
Ekliyorum o zaman hocamGelin hocam beraber yargı dağıtalım.
Bizde anca Mobile Legends Bang Bang oynuyoruz hocamPubg denedim ama nedense moba oyunları beni daha çok çekiyor içine. LoL'e 7 senemi verdim, hala oynuyorum boş vakitlerimde. Oynayan varsa girebiliriz diyecem ama full toplane oynuyorum. 650 K Tryndamere var. Bir ara TR serverinde 2.liğe kadar yükselmiştim.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır hocam ama ben vardiyalı çalışıyorum bi hafta sabah bi hafta akşam şuan akşamdayım. Sabah 10 gibi giriyorum 11-12 ye kadar. Yada gece giriyorum müsait olduğunuzda girelim bu gece giricem 12-1 gibi. İsminiz nedir istek çok var yanlış kişiyi eklemiyim.Ekliyorum o zaman hocam