Sohbet Sohbet köşesi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Tamamdır hocam ama ben vardiyalı çalışıyorum bi hafta sabah bi hafta akşam şuan akşamdayım. Sabah 10 gibi giriyorum 11-12 ye kadar. Yada gece giriyorum müsait olduğunuzda girelim bu gece giricem 12-1 gibi. İsminiz nedir istek çok var yanlış kişiyi eklemiyim.
Hocam bende o saatlerde uyuyo oluyorum siz isterseniz arkadaşınızla girin kusura bakmayın hocam:(

Myriaydus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Frht
Cihazım
Mİ9 Se
Konular
0
Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar diliyorum. Bu güzel forum ortamının oluşmasına vesile olanlara da ayrıyetten teşekkürler meğer bildiğimizi sandığımız ama bilmediğimiz çok şey, doğru bildiğimiz ama aslında yanlış olan bilgilerimizde varmış bunları görmüş olduk. sevgiler..

Yanniak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Xiaomi Redmi 7
Konular
6
Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu zamlar + vergiler varken biraz hayal kırıklığı olacak gibi sizin adınıza hocam, indirim demişsiniz ya :) :D
Doğru hocam şu aralar baya zor görünüyor kışa doğru ufak tefek indirimler olur sanırsam anca :)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Ben dün dizüstü bilgisayarımızın içini açıp fan temizliği yapmak istedim 1 yıl geçti ve fanı neredeyse hiç tozlanmamış. Macuna baktım biraz kurumuş gibi. İdarelik olarak zaten soğuk çalışan gpu nun termalinden çalıp cpu ya ekledim. Bu sayede biraz azaltabildim cpu sıcaklığını. Ve en büyük sorun: fanın oradaki 2 vidayı söktükten sonra açılmıyor. Cpu ve gpu nun olduğu yeri söküp fanın altındaki ultra küçük vidayı çıkartmak gerekiyor. Ve hiçbir tornavida ile uyumlu değil. Ben de zorladım ve tornavida ile açtım ama o ne? Geri kapatmak imkansız. Resmen o kadar zorladı ki en son alın teri ile dünyanın en zor vidasını taktım.
Maket bıçağı ile.

Üst Alt