- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi Mi8
- Meslek
- Emekli
- Konular
- 0
Herkese tünaydınlar. Bayram sonrası iyi ve güzellik dolu bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle.
Çok teşekkür ederim.rica ederim kardeşim..Sizlere de sağlıklı huzurlu ve başarılı.aileniz ve sevdiklerinizle uzunca bir õmür nasip etsin Allah'ım inşallah..Sayın DOBERDEN hocam dün yoğunluktan dolayı doğum gününüzü kaçırmışım kusura bakmayın lütfenGeçmiş olmasına rağmen yeni yaşınız kutlu olsun. Sağlıklı ve huzurlu nice yaşlara hocam
![]()
Amin hocam cümlemize İnşallahÇok teşekkür ederim.rica ederim kardeşim..Sizlere de sağlıklı huzurlu ve başarılı.aileniz ve sevdiklerinizle uzunca bir õmür nasip etsin Allah'ım inşallah..
Hocam dediğiniz sorun bu ise bende hâlâ aynıHiddeNKinG hocam tapatalk sorunu ortadan kalkmış, teşekkür ederim, sağolun.![]()
Hangi sorunHiddeNKinG hocam tapatalk sorunu ortadan kalkmış, teşekkür ederim, sağolun.![]()
Hocam hiddenking bu sorunu ne yaptıysam olmadı demişti,benim sorun dediğim konu açılımı olduğu için çözülmüş dedim yoksa erişim izni sıkıntısı devam ediyorHocam dediğiniz sorun bu ise bende hâlâ aynı![]()
Konu açılımı hocamHangi sorun
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Anladım hocam önek yok deyip konu açmıyordu güzel olmuş teşekkürler HiddeNKinGHocam hiddenking bu sorunu ne yaptıysam olmadı demişti,benim sorun dediğim konu açılımı olduğu için çözülmüş dedim yoksa erişim izni sıkıntısı devam ediyor