- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.333
Rica ederim arkadaşlar 
Sayın cantara hocam...
Hepimizin büyük bir heyecanla beklediği bu seneki miui türkiye buluşması için, yer ve tarih konusunda henüz net bir açıklama yapılmamasını nasıl yorumlamak lâzım? Yer mi belli olmadı, takvimde aksaklıklar mı oldu yoksa buluşmadan bütünüyle mi vazgeçildi ?
Malum önümüz yaz. İnsanlar bir yandan memleket ziyaretleri planlarken bir yandan da tatil rezervasyonları yaptırıyor. Siz kıymetli yönetici dostlarımızın kesin kararını öğrensek ve ona göre plan yapsak acaba nasıl olur?
Siz bu konuda ne dersiniz?
Hocam hangi şehirde olacak?Çok büyük ihtimalle 22 haziran'da yapacağız hocam. Yarın arkadaşlarımız bir kaç farklı yeri kontrol edecekler ve her hangi bir aksilik çıkmazsa pazartesi duyurusunu yapacağız. Ben biletimi 22 hazirana göre alıyorum![]()
İstanbul hocam.Hocam hangi şehirde olacak?
Teşekkürler hocam.Çok büyük ihtimalle 22 haziran'da yapacağız hocam. Yarın arkadaşlarımız bir kaç farklı yeri kontrol edecekler ve her hangi bir aksilik çıkmazsa pazartesi duyurusunu yapacağız. Ben biletimi 22 hazirana göre alıyorum![]()
Yatağa girin, sağa dönün, sola dönün, sonra bir daha sağa ve yorgunluktan dalıyorsunuz uykuya... İyi uykularGünaydın, hayırlı sabahlar..
Ben daha yatacağım yaama uykum yok
![]()