Yeni bir güne 'MERHABA!' diyoruz.
Bu güne hayatınızın en güzel günü olması için bir şans verin, olursa mutlu olun, olmazsa küsmeden şans vermeye devam edin.
Herşeye neşeli ve umut dolu gözlerle bakmanız dileğiyle, sağlıklı olun, mutlu olun, keyifli olun..
Herkese Günaydın, hayırlı sabahlar
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Maşallah 24 saat görev başında yönetim ekibimizSizlere günaydın, hayırlı sabahlar.Ben yeni yatıyorum...
![]()
Arada kilit açmak için girdiğiniz uygulamaya girin açıldığında zaten otomatik olarak unlock olduğunu size gösterir uygulama..Merhaba arkadaşlar, ben bootleder anahtari açmak için bşvurmuştum ve 15 gun sure verdiler, bugun 15 ci gun surenin bittiğini nasil öğrenirim ve onay cevabi nasil bir şekilde gelir? Yardım için önceden teşekkür ederim.
Redmi 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla forumda herkes genç, biz yaşlıları biraz teşvik amaçlı 50+ madalya yaptık, lütfen bunu biz yaşlılara çok görmeyinBazı kişilerin profil kartındaki madalyaları gerçekten kıskanıyorum kadınlar günü için var, 50 yaş üzeri kullanıcılar için var biz 20 yaş ve üstü kullanıcılar içinde madalyalar varmı acabaNeyse ne yapalım artık 50 yaşına gelince alırık
![]()
![]()
![]()
Valla forumda herkes genç, biz yaşlıları biraz teşvik amaçlı 50+ madalya yaptık, lütfen bunu biz yaşlılara çok görmeyin
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Eeee 50+ lara yakışan bir madalya olması lazımdı ama değilmiYaşlılar başımızın tacıAma madalyalar çok fiyaka be hocam bende haklıyım yani
![]()
![]()
![]()
Unutmayalım Üstadım , Yaş sadece bir sayıdan ibarettirValla forumda herkes genç, biz yaşlıları biraz teşvik amaçlı 50+ madalya yaptık, lütfen bunu biz yaşlılara çok görmeyin
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk