- Adım
- .....
- Cihazım
- .....
- Konular
- 10
Unutmayalım Üstadım , Yaş sadece bir sayıdan ibarettir![]()
Önemli olan ne hissettiğindir ben 50+ gibi hissediyorum şuan hayat yordu tabi
Unutmayalım Üstadım , Yaş sadece bir sayıdan ibarettir![]()
Benim gibi ayağınızın teki çukurda olsaydı, o zaman sayı, sayı olmaktan çıkıyor... Bastonla yürümeye çalışmak ne kadar zor, bir bilseniz... Gençliğinizin kıymetini bilin lütfenUnutmayalım Üstadım , Yaş sadece bir sayıdan ibarettir![]()
Hocam durun hele , Siz bizim gibi nicesini cebinizden çıkarırsınızBenim gibi ayağınızın teki çukurda olsaydı, o zaman sayı, sayı olmaktan çıkıyor... Bastonla yürümeye çalışmak ne kadar zor, bir bilseniz... Gençliğinizin kıymetini bilin lütfen
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Benim gibi ayağınızın teki çukurda olsaydı, o zaman sayı, sayı olmaktan çıkıyor... Bastonla yürümeye çalışmak ne kadar zor, bir bilseniz... Gençliğinizin kıymetini bilin lütfen
Çok teşekkür ederim, o sizin güzelliğinizMaşallahınız var, enerji dolu bir insansınız bu enerjiniz yazdığınız yorumlar ile bizede yansıyor. Tebessüm ederek cevaplıyorum yorumlarınızı Allah mutluluğunuzu, enerjinizi daim etsin sizin gibi insanlar bulmak zor iki derdinin, yorgunluğunun arasında her yaşa inip ona hitap edebiliyorsa o kişi hakikaten yaşının hakkını verendir bana göre.
burdan gözükmüyor diye tarayıcıdan girip baktımEeee 50+ lara yakışan bir madalya olması lazımdı ama değilmi
burdan gözükmüyor diye tarayıcıdan girip baktım
yıldız şeklindeymiş
baston görmeyi bekliyordum
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi