Sohbet Sohbet köşesi

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Konu açıp gereksiz tartışmaya sebebiyet vermemek için burdan yazayım. Baştan söyliyeyim öyle fanatik, radikalleşmiş aşırı uçlarda birisi değilim.
Arkadaşlar bilindiği üzere artık reklam engelleyiciler ile site sayfası görüntülenemiyor. Amenna buna diyecek bir şeyimiz yoktur. Bu gün saygıyla andığımız büyük Atatürkün kurduğu laik ve demokratik bir ülkede yaşadığımızıda biliyorum. Ancak şu kamp..s.web midir ne karın ağrısıdır. Vallahide billahide hiç hoş durmuyor. "Bu reklamı gösterme" seçtim kaç defa ama at sineği gibi yapışkan dönüp dönüp geliyor.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Konu açıp gereksiz tartışmaya sebebiyet vermemek için burdan yazayım. Baştan söyliyeyim öyle fanatik, radikalleşmiş aşırı uçlarda birisi değilim.
Arkadaşlar bilindiği üzere artık reklam engelleyiciler ile site sayfası görüntülenemiyor. Amenna buna diyecek bir şeyimiz yoktur. Bu gün saygıyla andığımız büyük Atatürkün kurduğu laik ve demokratik bir ülkede yaşadığımızıda biliyorum. Ancak şu kamp..s.web midir ne karın ağrısıdır. Vallahide billahide hiç hoş durmuyor. "Bu reklamı gösterme" seçtim kaç defa ama at sineği gibi yapışkan dönüp dönüp geliyor.
Reklâm içeriklerinin forumla alakası yok hocam.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157

Forum icerisine yerleştirilen reklam içerikleri (forumun kendi bizzat yerleştirdikleri sabit reklamlar hariç) sizin ziyaret ettiginiz web sitelerinde kabul etmiş olduğunuz birtakım izinler (çerezler) sayesinde seçilerek karşınıza çıkar. Mesela forumda ben araba reklamı görüyorsam giren bir başka kişi bilgisayar reklamı görebilir. Sizin internette bıraktığınız ayak izleri ile alakalıdır. Forum ile alakalı değil. Ona başka çözüm bulmanız gerekiyor.

ichrkcs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Reh
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Bilg. Prog.
Konular
11
tanrıya daha yakın olmak gibi reklamlar görüyorum sorunlarım var sanırım asnmdfjqnwerjf

Üst Alt