- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Günaydın hayırlı sabahlar sağlikli ve başarılı bir hafta diliyorum..
Hoşbulduk Buse S. Yıldız Hocam. İyiyim çok teşekkür ediyorum. Zaten bir yere gitmemiştim, sadece telefon markasını değiştirdim. Gene buralardayım. Arada çay içmeye geliyorum.ZENGİN Mustafa hocam hoşgeldiniz.. nasılsınız?
Hoşbulduk Buse S. Yıldız Hocam. İyiyim çok teşekkür ediyorum. Zaten bir yere gitmemiştim, sadece telefon markasını değiştirdim. Gene buralardayım. Arada çay içmeye geliyorum.
Reklâm içeriklerinin forumla alakası yok hocam.Konu açıp gereksiz tartışmaya sebebiyet vermemek için burdan yazayım. Baştan söyliyeyim öyle fanatik, radikalleşmiş aşırı uçlarda birisi değilim.
Arkadaşlar bilindiği üzere artık reklam engelleyiciler ile site sayfası görüntülenemiyor. Amenna buna diyecek bir şeyimiz yoktur. Bu gün saygıyla andığımız büyük Atatürkün kurduğu laik ve demokratik bir ülkede yaşadığımızıda biliyorum. Ancak şu kamp..s.web midir ne karın ağrısıdır. Vallahide billahide hiç hoş durmuyor. "Bu reklamı gösterme" seçtim kaç defa ama at sineği gibi yapışkan dönüp dönüp geliyor.
Konu açıp gereksiz tartışmaya sebebiyet vermemek için burdan yazayım. Baştan söyliyeyim öyle fanatik, radikalleşmiş aşırı uçlarda birisi değilim.
Arkadaşlar bilindiği üzere artık reklam engelleyiciler ile site sayfası görüntülenemiyor. Amenna buna diyecek bir şeyimiz yoktur. Bu gün saygıyla andığımız büyük Atatürkün kurduğu laik ve demokratik bir ülkede yaşadığımızıda biliyorum. Ancak şu kamp..s.web midir ne karın ağrısıdır. Vallahide billahide hiç hoş durmuyor. "Bu reklamı gösterme" seçtim kaç defa ama at sineği gibi yapışkan dönüp dönüp geliyor.