- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 45
Buralar bugünlerde pek ama pek sessiz... Neşeli bir haftasonu fıkrasıyla kasvetli ortamı yumuşatalım.
Bir Amerikalı, bir Rus ve bir Türk şeytanın huzuruna çıkmışlar. Herkes bir dileğini zikredecek şeytan ise ne zaman gerçekleşeceğini söyleyecek.
İlk Amerikalı söz almış " Amerika tam manasıyla ne zaman dünya lideri olacak?"
Şeytan cevaplamış " Elli sene sonra.."
Amerikalı başlamış dövünmeye.."Ben göremeyeceğim, ben göremeyeceğim...."
Sıra Rus'a gelmiş. " Rusya Sovyetler Birliği zamanındaki o eski gücüne ne zaman kavuşacak?"
Şeytan, " Yüz sene sonra..." demiş.
Rus başlamış dövünmeye, " Ben göremeyeceğim..." diye.
Sıra bizim Türk' e gelmiş." Memlekette insanlar aç." demiş bizimki." Kazandıkları harcadıklarına yetmiyor. Bu enflasyon ne zaman bitecek..."
Bu sefer şeytan başlamış dövünmeye, " Ben göremeyeceğim, ben göremeyeceğim.... "
Hafta sonunuz neşe dolu geçsin...
Bir Amerikalı, bir Rus ve bir Türk şeytanın huzuruna çıkmışlar. Herkes bir dileğini zikredecek şeytan ise ne zaman gerçekleşeceğini söyleyecek.
İlk Amerikalı söz almış " Amerika tam manasıyla ne zaman dünya lideri olacak?"
Şeytan cevaplamış " Elli sene sonra.."
Amerikalı başlamış dövünmeye.."Ben göremeyeceğim, ben göremeyeceğim...."
Sıra Rus'a gelmiş. " Rusya Sovyetler Birliği zamanındaki o eski gücüne ne zaman kavuşacak?"
Şeytan, " Yüz sene sonra..." demiş.
Rus başlamış dövünmeye, " Ben göremeyeceğim..." diye.
Sıra bizim Türk' e gelmiş." Memlekette insanlar aç." demiş bizimki." Kazandıkları harcadıklarına yetmiyor. Bu enflasyon ne zaman bitecek..."
Bu sefer şeytan başlamış dövünmeye, " Ben göremeyeceğim, ben göremeyeceğim.... "
Hafta sonunuz neşe dolu geçsin...
Son düzenleme: