Sohbet Sohbet köşesi

BasarMutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Başar
Cihazım
Mi Note10
Konular
1
Merhabalar. Ben de kendimden bahsedeyim yeni üyeyim normal bir telefon kullanıcısıyım. Alcatel telefon santralleri ve Telesis Telefon santralleri yetkili servisiyim.
İphone7 plus 128 kullanırken beğenmeyip eşime verim Redmi8 lite ile mi ye merhaba dedim şu anda mi10 kullanıyorum ama kullanamıyorum. Benim olmazsa olmazım telefonda ses kaydedici onuda buna bir türlü yükleme konusunda başarılı olamadım nedendir bilmiyorum çok yabancı geldi.
Windows kur kurayım Santral cihazlarını de kurayım ama bu telefon bana göre değil. :)) Teknik destek konusuda açtım kimsede cevap vermedi. :))
Ankaradayım yaşım 41

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Merhabalar. Ben de kendimden bahsedeyim yeni üyeyim normal bir telefon kullanıcısıyım. Alcatel telefon santralleri ve Telesis Telefon santralleri yetkili servisiyim.
İphone7 plus 128 kullanırken beğenmeyip eşime verim Redmi8 lite ile mi ye merhaba dedim şu anda mi10 kullanıyorum ama kullanamıyorum. Benim olmazsa olmazım telefonda ses kaydedici onuda buna bir türlü yükleme konusunda başarılı olamadım nedendir bilmiyorum çok yabancı geldi.
Windows kur kurayım Santral cihazlarını de kurayım ama bu telefon bana göre değil. :)) Teknik destek konusuda açtım kimsede cevap vermedi. :))
Ankaradayım yaşım 41
Mi 8 lite'da var aslında Mi 10'da mevcut yok mu hocam ?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Simgesi var işlevi yok hocam.
Ses kaydı sizin için önemli ise bağlantıdaki konuya göz atabilirsiniz.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ses kaydı sizin için önemli ise bağlantıdaki konuya göz atabilirsiniz.

İyi geceler hocam.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Aradığım ses kaydı o değil hocam arama yaptığımız ve ya gelen aramadaki ses kaydı hocam sizede iyi geceler.
Hocam varsayılan uygulama çalışmıyor ise play store da tonlarca uygulama mevcut yüksek puana sahip bir uygulamayı test edebilirsiniz.

Üst Alt