Sohbet Sohbet köşesi

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin, yarın yeni ve inşallah hepimiz için iyi bir güne uyanmak dileği ile

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
İyi geceler hocam.İnşallah.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozmın

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Pocophone f1
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
14
Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin, yarın yeni ve inşallah hepimiz için iyi bir güne uyanmak dileği ile

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Amin inşAllah hocam, herkese hayırlı geceler

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Size sonuna kadar katılıyorum sayın hocam. DOBERDEN hocam iphone'dan xiaomi 'ye geçmiş ve hatırladığım kadarıyla da ( yanlışım varsa düzeltsin lütfen) şu an kullandığı one plus 8 e kadar 7-8 adet Xiaomi cihazı kullanmış bir teknoloji fenomeni. Hatta en son kullandığı cihaz da bütün Xiaomi kullanıcılarının hayali Mi10 du.
Sizinle bir konuda hemfikirim; hocam eninde mutlaka Xiaomi ye dönecek. Fakat Mi10 gibi bir canavardan vazgeçen bir insan tekrar Xiaomi'ye döndüğünde hangi modeli kullanacak işte orası biraz şüpheli...
Hocam düşüncelerinize saygı duyuyorum .iPhone de dahil son yıllarda bana göre gereksiz tüketiciyi çekecek cihazlar yanında orta segment cihazlarda çıkarttı ve çokta tutulmadı ..Xiaomi de son yıllarda tabiri caizse her ay bir kaç cihaz çıkarıp ilk.yillardaki istikrardan uzaklaştı son 2019-2020 bana göre ipin ucunu iyice kaçırdı One Plus'ı takip ediyordum. Hatta Geogle'yide Oppo da kullandım bir ay ve Oppo'dan döndüm tekrara Xiaomi.ye ancak bu kez gerçekte kararlıyım.One Plus ile yola devam.Ancak burada hep.siz dostlarımla olacağım cihaz değişse de dostlarımı asla değişmem... Skorpi hocam.basta olmak.üzere sizler bana bir Nefes oldunuz iyiki varsınız Sevgiler...

Son düzenleme:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Öncelikle herkese günaydın, Buse S. Yıldız serkan85 , babamı cuma günü gözaltına altına aldılar fetöden dolayı, haksız yere bir itiraf sonucu tutuluyor. Bügün avukatla irtibata geçeceğiz. Babama üzülüyorum, ben ve kardeşlerim okusun diye 15 yıllık kaban giyiyordu, daha yeni borçlarını yola sokabilmişti. Allah büyük, haklı olanın yanında olacaktır inşaallah. Zaten evin kapısından çıkarken en çok kendi çalıştığı 12 yıllık adliyenin ondan şüphe duymasıydı. Hayırlısı olsun.
Hocam çok geçmiş olsun inşallah bu durum bir an önce düzelir. Bu hayatta en güzel şey özgür olmak.

Üst Alt