Sohbet Sohbet köşesi

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Çok saf Android olmadığını tabiki biliyorum, OxygenOS i de ben öyle çok ahım şahım bir şeye benzetemedim açıkcası....
Mi10 Ultra çok daha iyi ama maalesef şahsen benim her ikisine de ulaşma imkanım yok (gariban emekli durumları)
O nedenle bize mezara kadar Max 3 ile devam etmek görünüyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam bende port kurdum evet aosp gibi baya hatta aosp a tema eklenmiş gibi bence miui da keşke performansa önem verse sürekli şarjı sömürecek, telefonu kastıracak şey yapmaktansa. Ben AOSP romdan nefret ederdim 1 gün kullanırdım maksimum eskiden MIUI 11 geldiğinden beridir MIUI dan nefret ediyorum en iyisi MUI 10 du gerçekten.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Duyanlara duymayanlara Skorpi bey Xiaomiye ihanet ederek Honor Watch almış devil~~
Kesinlikle YANLIŞ bilgilendirme, aşağıdaki konuda, kendime Huawei Watch GT2 aldığımı belirttim, aynı ayarda Xiaomi akıllı Saat var da, biz mi almadık...ayrıca bahsettiğiniz saati sizin kullanmakta olduğunuzu çok üst düzey bir yöneticimizden öğrenmiş bulunmaktayım.... o zamam demekki siz de ihanet içindesiniz....Honor Watch ı ben çok sevdiğim değerli bir dostuma, Doğum günü hediyesi olarak aldım.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Kesinlikle YANLIŞ bilgilendirme, aşağıdaki konuda, kendime Huawei Watch GT2 aldığımı belirttim, aynı ayarda Xiaomi akıllı Saat var da, biz mi almadık...ayrıca bahsettiğiniz saati sizin kullanmakta olduğunuzu çok üst düzey bir yöneticimizden öğrenmiş bulunmaktayım.... o zamam demekki siz de ihanet içindesiniz....Honor Watch ı ben çok sevdiğim değerli bir dostuma, Doğum günü hediyesi olarak aldım.

Saat konusunda Xiaomi başarısız valla. Samsung saatleri çok güzel.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Değerli hocalarım, bir kaç gün aktif olamayacağım, bunun için özür dilerim. Annem pozitif çıktı, lütfen hayır dualarınızı esirgemeyin. ;(
Geçmiş olsun hocam. Rabbim acil şifalar versin

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Ay şuraya bak içim karardı forumca kötü haber alma günümüz olarak ilan ediyorum bunu. Kötü haber de almadım gerçi, emek verdiğim bir şeyler bitti ona üzüldüm.
Save_Mi hocam validenize en kalbi dileklerimle rabbimden şifa diliyorum. Yar ve yardımcınız olsun.
Sonlara doğru biraz neşeli geçmiş konuşmalar çok sevindim.

Demek honor watch aldınız heee Skorpi hocam, WhatsApp ve arama bildirimlerini gösteriyor ise sorun yok. devil~~drunk~~

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Buraya NOT düşüyorum, en fazla 1 ay, hadi bilemedin 2 ay...saf Android kullanamayacaksınız ve yine Xiaomiye döneceksiniz...Cihaza kesinlikle lafım yok, muhteşem bir cihaz ama siz artık bir MIUI Seversiniz....ve Xiaomiye döneceksiniz

Size sonuna kadar katılıyorum sayın hocam. DOBERDEN hocam iphone'dan xiaomi 'ye geçmiş ve hatırladığım kadarıyla da ( yanlışım varsa düzeltsin lütfen) şu an kullandığı one plus 8 e kadar 7-8 adet Xiaomi cihazı kullanmış bir teknoloji fenomeni. Hatta en son kullandığı cihaz da bütün Xiaomi kullanıcılarının hayali Mi10 du.
Sizinle bir konuda hemfikirim; hocam eninde mutlaka Xiaomi ye dönecek. Fakat Mi10 gibi bir canavardan vazgeçen bir insan tekrar Xiaomi'ye döndüğünde hangi modeli kullanacak işte orası biraz şüpheli...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin, yarın yeni ve inşallah hepimiz için iyi bir güne uyanmak dileği ile

Enderhsl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
Radyoloji tekniker
Konular
2
Selam arkadaşlar note 10 lite aldım güncellemeleri kontrol et diyorum güncelleme gözükmüyor. ne zaman gelir ve hızlı gelmesi için birşey yapabiliyor muyuz?

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt