Sohbet Sohbet köşesi

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Selamın aleyküm hayırlı günler hayırlı işler olsun inşallah işimiz gücümüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu güzel bereketli bir gün olsun inşallah selam ve dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlar

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Dolar 7.4390 ile rekor tazeledi.
Ekşi sözlük'e her girdiğimde canım sıkkın çıkıyorum her gün olan biten şeyler o kadar acımasız, iğrenç ki.
Siz takip ediyor musunuz ?
Dolar rekor kırsa nolacak maaşımızı dolarla almıyoruz, eskiden buzdolabı bile alamazdık !

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bugün takip ettim biraz ama etmez olaydım. Kadın cinayetleri,hayvanlara işkenceler,tacizler midem bulandı çıktım hele iki tane bayan demeye dilimin varmadığı insanımsı yaratıklar iki yavru kedinin üstüne oturup nefessiz bırakıyorlardı ve aynı anda da kedinin kafasına vuruyorlardı. Diğer bayanda daha üniversiteden yeni mezun olmuş ama erkek arkadaşı tarafından aynı gün öldürülüyor gencecik ve hayatının baharında toprağa giriyor. Öteki bayan terk etmek istediği eşi tarafından belden aşağısına defalarca kurşun sıkılarak sakat bırakılıyor bacakları kesilmekten kurtuluyor ancak kadın öleceğini düşünüp o vaziyette şu notları yazıyor kendi kanıyla.. Annem babam hakkınızı helal edin beni ragıp öldürdü üzülmeyin, kurtuldum sonra oğlunu arıyor Anneni dövdüm git bir bak diyor. Gerçekten nelerle karşılıyoruz dolar'ı bi kenara koydum içimizden bazıları insan olmayı beceremiyorlar. Hayvan desem hayvan utanır beni gerçekten bunlarla mı kıyaslıyorsun der hayvanda gene bir merhamet, acıma duygusu var deriz ki bunlar düşünceden yoksun halbuki insandaki körelmiş düşünce haysiyet ve duygudan bin kat daha fazlasına sahipler yazıklar olsun.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bugün takip ettim biraz ama etmez olaydım. Kadın cinayetleri,hayvanlara işkenceler,tacizler midem bulandı çıktım hele iki tane bayan demeye dilimin varmadığı insanımsı yaratıklar iki yavru kedinin üstüne oturup nefessiz bırakıyorlardı ve aynı anda da kedinin kafasına vuruyorlardı. Diğer bayanda daha üniversiteden yeni mezun olmuş ama erkek arkadaşı tarafından aynı gün öldürülüyor gencecik ve hayatının baharında toprağa giriyor. Öteki bayan terk etmek istediği eşi tarafından belden aşağısına defalarca kurşun sıkılarak sakat bırakılıyor bacakları kesilmekten kurtuluyor ancak kadın öleceğini düşünüp o vaziyette şu notları yazıyor kendi kanıyla.. Annem babam hakkınızı helal edin beni ragıp öldürdü üzülmeyin, kurtuldum sonra oğlunu arıyor Anneni dövdüm git bir bak diyor. Gerçekten nelerle karşılıyoruz dolar'ı bi kenara koydum içimizden bazıları insan olmayı beceremiyorlar. Hayvan desem hayvan utanır beni gerçekten bunlarla mı kıyaslıyorsun der hayvanda gene bir merhamet, acıma duygusu var deriz ki bunlar düşünceden yoksun halbuki insandaki körelmiş düşünce haysiyet ve duygudan bin kat daha fazlasına sahipler yazıklar olsun.
Aynen böyle hocam her gün neler olup bitiyor. Dün 16 yaşındaki bir genç, otobüste yaşlı bir adam sevgilisinin eline deydi diye kuru sıkı tabancanın kabzasıyla, kafasına vura vura öldürüyor etraftakiler de izliyor dehşet verici...

Edit: Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Aynen böyle hocam her gün neler olup bitiyor. Dün 16 yaşındaki bir genç, otobüste yaşlı bir adam sevgilisinin eline deydi diye kuru sıkı tabancanın kabzasıyla, kafasına vura vura öldürüyor etraftakiler de izliyor dehşet verici...

Edit: Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış.

Bu zihniyettekileride sevgili diye yanlarına alanlarada kızmak gerekiyor bugün yaşlı adama yaptığını yarın bir gün onada yapar bizde haberlerde seyrederiz bunu yapan net ruh hastası çünkü ama temcik pilavı gibi gene aynı durumlar. Sözde "Erkek" bunlar.

Üst Alt