Bugün takip ettim biraz ama etmez olaydım. Kadın cinayetleri,hayvanlara işkenceler,tacizler midem bulandı çıktım hele iki tane bayan demeye dilimin varmadığı insanımsı yaratıklar iki yavru kedinin üstüne oturup nefessiz bırakıyorlardı ve aynı anda da kedinin kafasına vuruyorlardı. Diğer bayanda daha üniversiteden yeni mezun olmuş ama erkek arkadaşı tarafından aynı gün öldürülüyor gencecik ve hayatının baharında toprağa giriyor. Öteki bayan terk etmek istediği eşi tarafından belden aşağısına defalarca kurşun sıkılarak sakat bırakılıyor bacakları kesilmekten kurtuluyor ancak kadın öleceğini düşünüp o vaziyette şu notları yazıyor kendi kanıyla.. Annem babam hakkınızı helal edin beni ragıp öldürdü üzülmeyin, kurtuldum sonra oğlunu arıyor Anneni dövdüm git bir bak diyor. Gerçekten nelerle karşılıyoruz dolar'ı bi kenara koydum içimizden bazıları insan olmayı beceremiyorlar. Hayvan desem hayvan utanır beni gerçekten bunlarla mı kıyaslıyorsun der hayvanda gene bir merhamet, acıma duygusu var deriz ki bunlar düşünceden yoksun halbuki insandaki körelmiş düşünce haysiyet ve duygudan bin kat daha fazlasına sahipler yazıklar olsun.