Sohbet Sohbet köşesi

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Yanlış anlaşılmalar olmuş oldu biraz evet ama unutalım gitsin canımızı sıkmayalım kimseylede kötü olmaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Halbuki sakinliğini koruyarak derin derin nefes alması lazım. haha--haha--

Adam 15 hızında koşmuş sanırım bara geldi konuşamıyor bile eü eü dedi kaldı ben verdim bitane su gitti. :D

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Lütfen bana ismi konusunda kararsız kalan bana verdiği yanıtta da sağ alt kısma imza atarak ima verneye çalışan kişiler laf sokmaya çalışmasın.
Çünkü kendileri de benim için zaten yoksayiliyor. Ben Eyüp Batuhan hocamdan gerekli cevabı aldım. Konuyu da uzatmadim. Uzatacaktim yazdığımı sildim ama cevap verme isteği geliyor insana. Dediğim gibi, benim için Gerisi teferruat

Merhaba arkadaşlar ismim Kerim insanlara yardımcı olmak için foruma kayıt oldum, iyi forumlar.

Yazdıklarımı üstünüze alınmayın, alınıyorsanız yoksayın daha güzel olur.

-Umut Furkan Sancaktar

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Lütfen bana ismi konusunda kararsız kalan bana verdiği yanıtta da sağ alt kısma imza atarak ima verneye çalışan kişiler laf sokmaya çalışmasın.
Çünkü kendileri de benim için zaten yoksayiliyor. Ben Eyüp Batuhan hocamdan gerekli cevabı aldım. Konuyu da uzatmadim. Uzatacaktim yazdığımı sildim ama cevap verme isteği geliyor insana. Dediğim gibi, benim için Gerisi teferruat
İlk mesajıma kadar bulmuşsunuz tebrikler. clap~~
Çok merak etmişsiniz anlatiyim bari.
attcaksaw isimli hesabın sahibi benim. Yasaklandıktan bir süre sonra yeni hesap açtım tanınmamak için öyle bir konu açmıştım. cantara hocam farketti ben olduğumu tekrardan yasaklamadı, şans verdi olay bundan ibaret yani.

Sağ tarafa adımı yazmam laf sokma çabası değil adımı öğrenin diye yazdım ondanda bunu çıkardıysanız helal olsun valla. A desem üstünüze alıncaksınız. haha--

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Öğrenmek istersem bunu zaten öğrenecek kadar donanıma sahibim siz buna yorulmayin. Diğer hesabın sahibi olduğunuzu da biliyorum merak etmeyin. Her ne olursa olsun, ister pembe ister siyah yalan yalandır. Ve yalan söyleyen insanları muhatap alamıyorum. O yüzden size keyifli forumlar ;)
İlk mesajıma kadar bulmuşsunuz tebrikler. clap~~
Çok merak etmişsiniz anlatiyim bari.
attcaksaw isimli hesabın sahibi benim. Yasaklandıktan bir süre sonra yeni hesap açtım tanınmamak için öyle bir konu açmıştım. cantara hocam farketti ben olduğumu tekrardan yasaklamadı, şans verdi olay bundan ibaret yani.

Sağ tarafa adımı yazmam laf sokma çabası değil adımı öğrenin diye yazdım ondanda bunu çıkardıysanız helal olsun valla. A desem üstünüze alıncaksınız. haha--

Üst Alt