Sohbet Sohbet köşesi

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bugün internet süreciyle ilgili Millenicom'a geçiş işlemlerini başlattım, mail üzerinden evraklar geldi doldurduktan sonra scanner dan geçirip tekrar mail olarak atacağım geçiş süreci 3-5 gün içerisinde yapılırmış. Turk.net te 75 Mbps olarak aldığım hizmet son zamanlarda 16-20'e düşmüştü sıklıkla kopmaları saymıyorum iç tesisattaki kablolarda da yenileme yaptım telekom ekipleri gelip ankastre tarafını hallettiler halen daha talebim olmamasına rağmen 100 Mbps internet tanımlamış Turk.net fakat benim altyapım desteklemiyor, hat kaldırmıyordu hat kaldırmadığı içinde dakika başı internet kopup gidiyor güya düzeltme yapacaklardı oda ortada yok. 35 Mbps lik tarifeye geçtim, saatlerce bilgisayar başında download yapmıyorum, yada girip youtube da veya twitch de canlı yayınlar sadece stabil olması yeterli. İnternet üzerinden iş sürecim ile ilgili çeşitli bilgi güncellemeleri yapmam gerekiyor bununla ilgili belgeleri online olarak hizmetlere yükleyeceğim internet kopup duruyor, güncelleme yapıldımı yapılmadımı belli değil. Ödeme yapılacağı zamanda ödemeyi yaparken keza aynı şey oluyor. Bugünkü son görüşmemden sonra artık iyice insan aklıyla dalga geçtiklerini gördüm. Bu seferde Turk.net'in müşteri temsilcisi sizlere doğru kullanıcı adı ve şifrenizi gönderiyorum bununla tekrar modem kurulumu yapabilirsiniz dedi. Bende modemin zaten kurulu olduğunu dakika başı internet hizmetinin koptuğunu belirttim modem kurulumunu bizzat gerçekleştirdiğimi ve kullanıcı adı ve şifreninde yanlış olmadığını söyledim. Kadın resmen ilgilenmiyor bile papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor. 10-15 dakika sonra hat sahibi babamı aramış, babamda bana yönlendirdi resmen iptalden bahsedince yumuşatmaya çalışıyor ortamı. Turk.net'i düşünecek arkadaşlar birkaç kez daha düşünsünler hizmeti düzgün alsalarda bir problem yaşadıklarında diğer firmalar kadar bile çözümden uzaklar süründürdüler beni resmen bu süreçte aynı parayı verip 35-40 Mbps dahi alamıyordum son zamanlarda hiç değilse şimdi 35 Mbps'e vermiş olurum aynı tutarı. Bilginiz olsun diye yazıyorum arkadaşlar geçiş süreci sonrası durumada bakarız. Başınızı ağrıttık gene forum içinde de çok soruluyordu bu iss. :)

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Günaydın güzel insanlar... Haftasonunuz mükemmel geçsin. Haftaya kendi isyerimde mesaim 4.30 saate düşüyor ve (9.30 saat çalışıyordum) güzel 2 iş görüşmesi (Biri bir hosting firması digeri de unlu ve herkesin kullandığı bir sitenin call centerı için ) gerçekleştireceğim o yüzden beklediğim her gün sıkıcı geliyor bana :)

Normalde kendi çalıştığım yerde çıkmadan 1 ay önce haber verme şartı var. Ben geçtiğimiz günlerde haberini verip 1 ay içinde ayrilacagimi söyledim ama eski patronumun referansı ile yeni görüşmem istediğim ücrette kabul olursa bu süreç erken işleyecek. Şimdiki patronum da helallik vermem diyor.. napsam bilemedim.

Kıymetli büyüğüm, tasamek hocama çok teşekkür ederim mesajınızı daha yeni okudum.. aynı şekilde Monalte hocam, sizi görmek ne güzel.

mattenz hocama da bir an önce altyapısı destekleyen sorunsuz bir internet deneyimi diliyorum :)

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Günaydın güzel insanlar... Haftasonunuz mükemmel geçsin. Haftaya kendi isyerimde mesaim 4.30 saate düşüyor ve (9.30 saat çalışıyordum) güzel 2 iş görüşmesi (Biri bir hosting firması digeri de unlu ve herkesin kullandığı bir sitenin call centerı için ) gerçekleştireceğim o yüzden beklediğim her gün sıkıcı geliyor bana :)

Normalde kendi çalıştığım yerde çıkmadan 1 ay önce haber verme şartı var. Ben geçtiğimiz günlerde haberini verip 1 ay içinde ayrilacagimi söyledim ama eski patronumun referansı ile yeni görüşmem istediğim ücrette kabul olursa bu süreç erken işleyecek. Şimdiki patronum da helallik vermem diyor.. napsam bilemedim.

Kıymetli büyüğüm, tasamek hocama çok teşekkür ederim mesajınızı daha yeni okudum.. aynı şekilde Monalte hocam, sizi görmek ne güzel.

mattenz hocama da bir an önce altyapısı destekleyen sorunsuz bir internet deneyimi diliyorum :)

Teşekkürler hocam, inşallah. Bıktırdı resmen bu internet süreci beni. Türk Telekom'a geçeyim dedim 6 gündür evrak gönderemediler en son baktım forumda gayet memnun olanlar var farklı yerlerde de araştırdım bilemiyorum başka şansımız zaten yok her haftada bir yeni iss türüyor memlekette. Ne rekabet kurulu bu süreçlerde aktif rol oynuyor nede btk iyice üzerine düşüp yatırım sürecine girdirtiyor firmaları. 5-10 dakikada bir modemi yeniden başlatıyordum Asus'un modemleride Asuswrt arayüzünden dolayı yeniden başlatmalarda aşırı hantal gibi geliyordu bana. İç tesisattaki kabloları cat6 ile değiştirdim, modemde yenilendi artık şu gariban verdiği parayla adam gibi hizmet alsın diyorum. Hattı kendi üzerime yapacaktım ama babam uğraşamayız yoğun süreçlere girdiğinde iptali yada taşımasıyla ilgili benim üzerimde kalsın dedi öyle anlaştık. Ruh hastaları gibi internet süreçlerimi paylaşıyor, anlatıyorum tam düzeldi diyorum forumdaki diğer arkadaşlarda seviniyor iki gün mutluluğumuz sürmüyor. Benim iss ler ile ilişkimde şiddetli geçimsizlik var ben ona kanaat getirdim. :D

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Amin, ecmain kıymetli Ahmet hocam :))
Günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar.

Aşure gününüz mübarek olsun. Tuttuğunuz oruçlar ve dualarınız makbul ve kabul olsun İnşallah.

Üst Alt