Soru Snapdragon 845'in 855'den oyunlarda daha performanslı olması ?

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
arkadaşlar konu başlığı sizi güldürebilir fakat bana göre durum böyle nedeni soracak olursanız

arkadaşımda Mi 8 var bende ise Mi 9 oyunlarda test yaptık gözle görülür düzeyde mi 8 oyunlarda daha akıcı performans sergiledi

derseniz antutu puanı tekli çekirdek çoklu çekirdek puanı tabikide snapdragon 855 fark atıyor ama oyunlarda işler değişiyor

örnek vericek olursam PUBG Mobilde' snapragon 855'de anlık takılmalar oluyor fakat 845'de böyle bi sorun yok ve yan yan'a getirdiğinizde 845 daha akıcı gibi gözüküyor

-archero (anlık takılmalar)
-pusm em all (kasma yapıyor ciddi bi şekilde)

bu tarz düşük grafikli diyeceğimiz oyunlarda bile 855 kasma yapıyor 845'de hiç bi takılma vs yok

aklımda şu soru takıldı acaba oyunların snapdragon 855'e optimizasyon'u yok mu ?

iki cihazda global rom

ayrıca cihazım'a daha dün format daha yaptım

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Evet her zaman en yeni çıkanı en iyisi olmuyor işlemcinin kyro adlı mimarisi gpu ve dsp gibi şeyler zamanla optimize ediliyo yerine oturuyo android güncellemesi kerneli vs.
Güncellemelerde bile bu böyle windows 10 ilk çıktığında faciaydı ve telefonunu güncelleyen android 9 veya android 10 güncellemesi çıkar çıkmaz yükleyenlere bakın illa bi hatayla karşılaşır veya kıyıda köşede uygulamalarda sorun yaşamaya başlar.

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet her zaman en yeni çıkanı en iyisi olmuyor işlemcinin kyro adlı mimarisi gpu ve dsp gibi şeyler zamanla optimize ediliyo yerine oturuyo android güncellemesi kerneli vs.
Güncellemelerde bile bu böyle windows 10 ilk çıktığında faciaydı ve telefonunu güncelleyen android 9 veya android 10 güncellemesi çıkar çıkmaz yükleyenlere bakın illa bi hatayla karşılaşır veya kıyıda köşede uygulamalarda sorun yaşamaya başlar.

aynen hocam MIUI 11.4'e güncellemiştim sorunlar çözüldü diye bi kaç gün sorun göremedim sonra çıkmaya başladılar ortaya MIUI 10.2'ye geri döndüm tek çare

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Qualcom dediğiniz marka aynı işlemciyi overclock edip yeni diye satan firma ne bekliyordunuz ?

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Aslında tepe model amiral gemisi telefonlara daha dikkat etmeleri özen göstermeleri gerekir insanlar daha fazla para ödüyor stabil iyi bir deneyim için.
bende note 6 proda miui11 yüklemiştim telefondan soğudum en son çıkan miui 10 sürümünü kurdum çünkü son çıkmış sürümü olduğu için hataları yoktu oldukça stabil.
bazen bi tık geriden gelmek iyidir hocam 2020 nin sonlarındada miui11 stabil olup güzelleşicektir.

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Aslında tepe model amiral gemisi telefonlara daha dikkat etmeleri özen göstermeleri gerekir insanlar daha fazla para ödüyor stabil iyi bir deneyim için.
bende note 6 proda miui11 yüklemiştim telefondan soğudum en son çıkan miui 10 sürümünü kurdum çünkü son çıkmış sürümü olduğu için hataları yoktu oldukça stabil.
bazen bi tık geriden gelmek iyidir hocam 2020 nin sonlarındada miui11 stabil olup güzelleşicektir.

ya aslında MIUI 11.4 sürümü iyi'di ilk günler galeri geçiş sorunu düzelmiş birazdaha stabil olmuş ram kullanımı azalmış ve batarya performansı artmıştı fakat işte 3-4 can sıkıcı hata ile karşılaşınca iyi yönlerini görmezden geliyorsun bide çözümüde olmayınca tek çare geriye gitmek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

845'in 855'ten daha "iyi" olması yerine oyunlarla daha "uyumlu" olması daha uygun bir ifade olur gibi geliyor. :)

değiştireyim hocam mantıklı :)

Oyla:
Üst Alt