Soru Snapdragon 845'in 855'den oyunlarda daha performanslı olması ?

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
arkadaşlar konu başlığı sizi güldürebilir fakat bana göre durum böyle nedeni soracak olursanız

arkadaşımda Mi 8 var bende ise Mi 9 oyunlarda test yaptık gözle görülür düzeyde mi 8 oyunlarda daha akıcı performans sergiledi

derseniz antutu puanı tekli çekirdek çoklu çekirdek puanı tabikide snapdragon 855 fark atıyor ama oyunlarda işler değişiyor

örnek vericek olursam PUBG Mobilde' snapragon 855'de anlık takılmalar oluyor fakat 845'de böyle bi sorun yok ve yan yan'a getirdiğinizde 845 daha akıcı gibi gözüküyor

-archero (anlık takılmalar)
-pusm em all (kasma yapıyor ciddi bi şekilde)

bu tarz düşük grafikli diyeceğimiz oyunlarda bile 855 kasma yapıyor 845'de hiç bi takılma vs yok

aklımda şu soru takıldı acaba oyunların snapdragon 855'e optimizasyon'u yok mu ?

iki cihazda global rom

ayrıca cihazım'a daha dün format daha yaptım

Son düzenleme:

OnurPoyraz43

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Mi8
Konular
12
mi 9 kullanicisiyim Pubg de wall aim Hs sekmeme ne var ne yok.aciyorum ki normal pubgde olanin 100 Misli cihaz zorluyo ısı 41 dereceyi aşmıyor

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
mi 9 kullanicisiyim Pubg de wall aim Hs sekmeme ne var ne yok.aciyorum ki normal pubgde olanin 100 Misli cihaz zorluyo ısı 41 dereceyi aşmıyor
Umarım bi daha oynayamaz hale gelirsiniz. Adil olamayan, hile kullanan, emek hırsızlığı yapan herkesten nefret ediyorum.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Arapların yüzünden ben puan kaybedicegime onlar kaybetsin
Çok yanlış bir bakış açısı. Bu döngü uzaaar gider. Sizi başkası hileyle öldürür gıcık olup siz hile açıp başkasını vurursunuz, vurduğunuz hile açar vs vs. Ben de pubg oynuyorum 60 levelim 1 kere hile açmadım. Sürekli hileyle karşılaştım puan kaybettim ama hiç hile açıp başkasını vurmadım. Ben hileyle vurulunca sinirleniyorum peki benim hileyle vurduğum da sinirlenmez mi? Adam zevk için giriyor sinir stres olup çıkıyor. Sen kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapıyorsun...

Oyla:

OnurPoyraz43

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Mi8
Konular
12
ben global oynamıyorum kore oynuyorum Ilk once bunu belirteyim Takimimda Global biri olmadigi source globaldakilerle karsilasmiyorum Adil Olmayan.Bi oyunda kendi Adaletimi sagliyorum

Oyla:
Üst Alt