Soru Snapdragon 845'in 855'den oyunlarda daha performanslı olması ?

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
arkadaşlar konu başlığı sizi güldürebilir fakat bana göre durum böyle nedeni soracak olursanız

arkadaşımda Mi 8 var bende ise Mi 9 oyunlarda test yaptık gözle görülür düzeyde mi 8 oyunlarda daha akıcı performans sergiledi

derseniz antutu puanı tekli çekirdek çoklu çekirdek puanı tabikide snapdragon 855 fark atıyor ama oyunlarda işler değişiyor

örnek vericek olursam PUBG Mobilde' snapragon 855'de anlık takılmalar oluyor fakat 845'de böyle bi sorun yok ve yan yan'a getirdiğinizde 845 daha akıcı gibi gözüküyor

-archero (anlık takılmalar)
-pusm em all (kasma yapıyor ciddi bi şekilde)

bu tarz düşük grafikli diyeceğimiz oyunlarda bile 855 kasma yapıyor 845'de hiç bi takılma vs yok

aklımda şu soru takıldı acaba oyunların snapdragon 855'e optimizasyon'u yok mu ?

iki cihazda global rom

ayrıca cihazım'a daha dün format daha yaptım

Son düzenleme:

alirizabekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Push em all bende de kasma yapıyor sd730 var mi9t zannetmiyorum işlemciden dolayı olduğunu

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Poco F1 in Mi9 dan daha fazla fps alması bence RX 590 ın BF5 den 1660 Ti kadar FPS alması gibi ,optimize edilmiş iyice

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Poco F1 in Mi9 dan daha fazla fps alması bence RX 590 ın BF5 den 1660 Ti kadar FPS alması gibi ,optimize edilmiş iyice

olay tamamen optimize ile alakalı olduğu kesin bakalım ilerki zamanlarda ne değişecek yoksa 865 için mi uğraşacaklar

Oyla:

ayhancetin1969

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayhan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
4
Telefon modelinin ısı dağıtımı ile başa çıkabilmesi de bir diğer konu. Yani 845 855'den daha fazla performans gösteriyor diyebilmek için elinizde çook az bilgi var.

Oyla:

ayhancetin1969

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayhan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
4
hocam o konuda mi 9 mi 8'e göre bi tık iyi daha az ısınıyor
Dostum, demem o ki, arkadaş bir teori atmış ortaya. Fakat konuyu etkileyen bir çok değişken var.. Teorisinde haklı da olabilir, haksız da. Ben de bir teori yazacağım. "Ben ve komşum aynı zamanda işyerimize gitmek üzere yola çıktık (aynı zamanda iş arkadaşım). Benim aracım Ferrari F355, o ise Opel astra 1,3 CDTi kullanıyor. Benden önce iş yerine ulaştı. O zaman Opel astra Ferrariden daha hızlıdır, gerçi fabrika verileri tersini söylüyor ama..."

Yani bir çok konu var arkadaşın gözlemini etkileyen, ve biz bu şartları bilemiyoruz.. Bu durumlara hep şüpheyle bakarım..

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Dostum, demem o ki, arkadaş bir teori atmış ortaya. Fakat konuyu etkileyen bir çok değişken var.. Teorisinde haklı da olabilir, haksız da. Ben de bir teori yazacağım. "Ben ve komşum aynı zamanda işyerimize gitmek üzere yola çıktık (aynı zamanda iş arkadaşım). Benim aracım Ferrari F355, o ise Opel astra 1,3 CDTi kullanıyor. Benden önce iş yerine ulaştı. O zaman Opel astra Ferrariden daha hızlıdır, gerçi fabrika verileri tersini söylüyor ama..."

Yani bir çok konu var arkadaşın gözlemini etkileyen, ve biz bu şartları bilemiyoruz.. Bu durumlara hep şüpheyle bakarım..
demekki astra şehir içine daha uygun kasisler çukurlar felan :D hatta motorsiklet hepsini tokatlar :) burda da oyun performansını söylemiş zaten kendinizde teyit ediyorsunuz aslında bu olayı. yani motorcu yağmuru soğuğu yesede herkesten önce işe gitti.

Oyla:
Üst Alt