- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Resmi note 8
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır buradaki yazıları takip ediyordum benim telefonum Redmi Note 12 Pro 5G satın aldığımda smomıxn rom yüklüydü bende NFC özelliği yoktu daha doğrusu görünmüyordu benim işim için NFC özelliği olmaması sorun yarattığı için bende telefonun özelliklerini araştırdım ve telefonun arkasındaki etikette 22101316C yazıyordu ve bunun çin versiyonu olduğunu öğrendim çin versiyonu telefonlarda NFC özelliği olduğunu fakat fake rom yüklü olduğu için görünmediğini fakat bootloader kilidini açınca rom yükleye bileceği mi öğrendim fakat bu sefer de hangi rom yüklemeliyim diye bir araştırma yaptım en iyi rom Endonezya rom olduğu öğrendim ve telefonuma yükleme kararı aldım öncelikle bootloader kilidini açtım daha sonra Endonezya son sürümünü indirdim ve telefonuma kurdum şimdi NFC özelliği var fakat tek sorun şarj günü çıkarmıyor önceden şarj bitmek bilmiyordu tam emin değilim fakat Endonezya rom bu konuda en iyi rom değil bir de bir yerde okumuştum en iyi rom Avrupa rom olduğunu duydum ve birde şimdi onu deneyeceğim buraya yazmamdaki sebep benim gibi sorun yaşayanlara belki bu yazdıklarım bir fikir verir bir nebzede olsa yardımım dokunur belki diye