Tema Sky V10 (Tema Markette Yayında) Ottoman

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Sevgili Arkadaşlar, her zaman aynı şeyler..artık dayanamıyorum ve bu konudaki şahsi düşüncelerimi söylemek istiyorum…

Sayın Ottoman hocam bir Tema taslağı hazırlıyor ve temayı tamamlamadan önce Konu açıp, istekleri alıyor ve buna göre temayı şekillendirip, son hale getiriyor….

Kısacası bu tema bizlerin isteklerine göre şekillendirilmiş bir tema, eksik veya beğenmediğiniz yerler herkese söylenmiş bir söz’dür.

Forumda, daha önce çalınma olayları olduğundan dolayı da, Tema mağazasında yayınlanmasını bekliyor doğal olarak…bu sefer ÇİN Yılbaşı tatili nedeniyle gecikme oluyor…

Konumuza dönersek….Tema yayınlandıktan sonra bugünkü ve daha önceki yayınlanan Tema yorumlarına bakıyorum, yok şurası şöyle olsa daha iyi, burası şöyle olsun, şurası olmamış, şurası eksik vs gibi sırf şikayet….(beğenen ve olumlu yorumda bulunanları tenzih ederim)

Arkadaşlar, beğenmiyorsanız, yüklemezsiniz, olur biter, bu kadar basit….Mağazada binlerce Tema var…Hem bedava Tema kullanıyorsunuz, hemde orasını burasını beğenmiyorsunuz…. Ottoman hocam da bir İnsan ve her işte olduğu gibi, onun da Teması bazıları tarafından beğenilecek, bazıları tarafından da beğenilmeyecek….Beğenmeme, eleştirme vs sadece biz Türklerde var…Arkadaşlar, bu tür geliştirici Arkadaşları takdir edin, beğenin, küstürmeyin…Birileri kendine özel bir Tema olsun istiyorsa, bulur Tema yapan bir Arkadaşı, verir karşılığını ve kendisine has özel bir tema yaptırır…

Bu vesile ile başta Sayın Ottoman hocam olmak üzere, tüm bu işlere vakit ayırıp, bizlerle , karşılık beklemeden paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Skorpi hocam gene müthiş şekilde özetlemişsin. Gerçekten sezarın hakkı sezara sözünü dizeler dökmüşsünüz. Bu arada Ottoman hocam tema mükemmel. Bende tasarlarken fikir beyanında bulunmuştum. Kulak verdiğin için teşekkür ederim. Yalnız bende aynen böyle komple mavi istemiştim ama kullanınca beni çok boğdu. Onun için yola blue time favorimle devam edeceğim. Diğer çalışmalarınızda sabırsızlıkla bekliyorum Ottoman hocam.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Skorpi hocam gene müthiş şekilde özetlemişsin. Gerçekten sezarın hakkı sezara sözünü dizeler dökmüşsünüz. Bu arada Ottoman hocam tema mükemmel. Bende tasarlarken fikir beyanında bulunmuştum. Kulak verdiğin için teşekkür ederim. Yalnız bende aynen böyle komple mavi istemiştim ama kullanınca beni çok boğdu. Onun için yola blue time favorimle devam edeceğim. Diğer çalışmalarınızda sabırsızlıkla bekliyorum Ottoman hocam.
Teşekkürler hocam. Artık renk değiştirme zamanı geldi. Yeni tema alışılmadık bir renkle gelecek İnşallah ;)

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Bencede renk değişmeli hocam fotoda güzel geldi ama kullanınca öyle olmadı. Whatsapp özellikle hiç güzel durmuyor uygulama bildirimleri geliyor indiriyorum yukarıdan, renk çok yoğun hiç bişi okunmuyor ayarlar menüsüde keza öyle. blue life devam logolar klasör içinde bide sıkışık gibi duruyor.

vezzeyf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Mi
Konular
15
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Yorum yapan ellerinize sağlık. Bir sonraki tema çalışması başladı bu arada, bakalım nasıl bir şey çıkacak 8=)
Şimdiden bir sonraki tema hayırlı olsun hocam. Yalnız nacizane bir fikirde bulunacağım, temanın kilit ekranı kişiselleştirilebilseydi iyi olurdu fakat yine de en iyisini siz bilirsiniz hocam.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Merhaba arkadaşlar

Miui Türkiye temamız Sky V10 "Temalar Uygulaması" üzerinden yükleme şansı doğmuştur. Aşağıdaki linkten indirebilir veya Temalar uygulamasında arama kısmına "Ottoman / miuiturkiye.net / Sky"
yazarak ulaşabilirsiniz.
MIUI 10 Uyumlu.

Uygulama üzerinden Temayı indirdikten sonra yorum yapmayı ve bol yıldız vermeyi unutmayalım :$

Güle güle kullanmanız temennisi ile :)
Miui Türkiye ailemize sevgiler

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam harika olmuş tema, ilk defa deniyorum temanızı, resmen telefona premium bir hava kattı, telefonumu sayenizde daha da çok sevdim temayı yükleyince, teşekkür ederim, devamını bekleriz.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam harika olmuş tema, ilk defa deniyorum temanızı, resmen telefona premium bir hava kattı, telefonumu sayenizde daha da çok sevdim temayı yükleyince, teşekkür ederim, devamını bekleriz.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam, güle güle kullanın.

Üst Alt