Şimdi anlaşıldı hocam Rom kaynaklı bir durum. Telefonunuza yeni güncellemeden sonra düzelecektir, çünkü aynı sıkıntı farklı romlarda da oldu ve güncellemeden sonra düzeldi.Ottoman hocam şöyle bir şey denedm ben temayı kisiselleştirden kilit ekranını varsayılana alınca bildirim düşüyor ekrana ama silik olarak geliyor bildirim okunmuyor yazı felan yani
Farklı temelarda herhangi bir problem yok ayrıca normal SMS bildirimlerinde düşüyor ekrana ama whatsapta bu temada gelmiyor tamamdır hocam temanız çok güzel bekleyelim bakalım yeni güncellemeyiŞimdi anlaşıldı hocam Rom kaynaklı bir durum. Telefonunuza yeni güncellemeden sonra düzelecektir, çünkü aynı sıkıntı farklı romlarda da oldu ve güncellemeden sonra düzeldi.![]()
Temaya bu modu koymadım, daha doğrusu Mağazada yayınlanan temalara yapmıyorum artık. Çünkü farklı romlarda bazı sıkıntılara yol açıyor.Buldum BuldumGüzel olmuş
ama benmi bulamadım yoksa benim telefonumda mı olmuyor?
5x6 6x7 seçenekler yok.
Sky v4 temasını yükleyip simgeleri kullanabilirsiniz bu tema ile birlikte..Çok güzel olmuş tebrik ederim. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama yorumumu söyleyeyim. Simgeler çok güzel içleri çalışılmış belli ama yuvarlak olmaları beni üzdü saf android hissi veriyor ve sevmiyorum. İkincisi keşke parlaklık çubuğunu kucultmeseydiniz
Teşekkürler hocam Metin hocamın yazdığı gibi yapabilirsinizÇok güzel olmuş tebrik ederim. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama yorumumu söyleyeyim. Simgeler çok güzel içleri çalışılmış belli ama yuvarlak olmaları beni üzdü saf android hissi veriyor ve sevmiyorum. İkincisi keşke parlaklık çubuğunu kucultmeseydiniz
Rica ederim.. Teşekkürler..Teşekkürler hocam geri bildirim için güle güle kullanın![]()