İyi çalışmalar diliyorum hocam tekrardanBende merak ediyorum hocam![]()
Teşekkür ederim hocam, güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için. Yaptığım olağan üstü bir emek değil aslında, sadece bildiğim konuda üretken olmak ve bunu da sizlerle paylaşmak diyelim.Ottoman hocam... Temalarınızı kullanan bir vatandaş olarak ben şahsen size herhangi bir öneri yada tavsiyede bulunma niyetinde değilim. Sebebi de şu an kullanmakta olduğum ve olağanüstü bir emeğin ürünü olduğunu düşündüğüm Blue Life temanızdır. Bu yüzden yeni çalışmanızın yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Benim için iyi bir alternatif olabilir.
Not: MFD arkadaşa katılıyorum. Siyahın ağırlıklı olduğu Dark mode teması bayağı tutar gibime geliyor...
Teşekkürler hocam, takipte kalın o zamanEmeğinize sağlık. Bende bu temayı scorpi hocam dan gördüm kullanıyorum. Yeni temanizi merakla bekliyoruz.![]()
Alicenap olmak kişinin şanındandırTeşekkür ederim hocam, güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için. Yaptığım olağan üstü bir emek değil aslında, sadece bildiğim konuda üretken olmak ve bunu da sizlerle paylaşmak aslında.![]()
Ayrıca siyah tema konusunda da değerlendireceğim, bir sonraki temaya sürpriz olabilir.![]()