Hocam mavi ağırlıklı olduğu için sizi yanıltmış sanırım.hocam emeğin için teşekkürler ama bir önerim olsun size,
renk kombinasyonu çok zayıf, göz alıcı yani oturup bir bibloya bakarsın tüm renkler birbirine uyumludur ya, bir tablo yada, bir sulu boya yuvalarının dizilişi gibi olmalı minimalize font ve renkler
belki tasarım yaparken uygulama vs neyden yapıyorsanız sınırlama vardır bilemiyorum
belkide ben 13 yıllık tasraım yazılım her birşey olduğu için bende ince düşünüyorda olabilirim
Teşekkürler hocam MIUI 10 kısayollar düğmeleri (wifi, veri vb) sadece iki renk seçilebiliyor artık. Siyah-Beyaz / Mavi-Beyaz / Kırmızı - mavi gibi. Status Bar simgeleri büyük işlemi not almıştım hocam tekrar bakarım olamazsa.Hocam gene mükemmel bir iş çıkmış. Ama benim bazı önerilerim var. İmkanlar dahilinde düşünürseniz sevinirim.
Bildirim çubuğundaki simgeler biraz büyüyebilir, şarj simgesi değiştirebilirsiniz, üstten indirdiğimiz bardaki düğmeler beyaz olmuş, hani açık ton bir duvar kağıdı olursa pek görünmez diye düşünüyorum, eskiden miui9 da renkli olanlar vardı ondan olsa güzel olur, misal wifi kırmızı, sessiz mavi öteki yeşil gibi
Şimdilik düşüncelerim bu geri kalan kısımlar gayet güzel olmuş. Biliyorsunuz uzun zamandır blue time kullanıyordum ama şimdi uzun zaman olacak mix 10 temanız çok çok severek kullanıyorum. Elinize emeğinize sağlık..![]()
Teşekkür ederim hocam, ikonlar değişecek, hatta Android 9 Pie simgeleri üzerinde duruyorumÖncelikle ellerinize sağlık.
Kimse değinmemiş ama ikonlar değişecekmi hocam ? (Değiştiğinde de farklı ve güzel olabilir.)