Tema Sky V10 (Ottoman)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
hocam emeğin için teşekkürler ama bir önerim olsun size,

renk kombinasyonu çok zayıf, göz alıcı yani oturup bir bibloya bakarsın tüm renkler birbirine uyumludur ya, bir tablo yada, bir sulu boya yuvalarının dizilişi gibi olmalı minimalize font ve renkler

belki tasarım yaparken uygulama vs neyden yapıyorsanız sınırlama vardır bilemiyorum

belkide ben 13 yıllık tasraım yazılım her birşey olduğu için bende ince düşünüyorda olabilirim

Son düzenleme:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hocam gene mükemmel bir iş çıkmış. Ama benim bazı önerilerim var. İmkanlar dahilinde düşünürseniz sevinirim.
Bildirim çubuğundaki simgeler biraz büyüyebilir, şarj simgesi değiştirebilirsiniz, üstten indirdiğimiz bardaki düğmeler beyaz olmuş, hani açık ton bir duvar kağıdı olursa pek görünmez diye düşünüyorum, eskiden miui9 da renkli olanlar vardı ondan olsa güzel olur, misal wifi kırmızı, sessiz mavi öteki yeşil gibi :)
Şimdilik düşüncelerim bu geri kalan kısımlar gayet güzel olmuş. Biliyorsunuz uzun zamandır blue time kullanıyordum ama şimdi uzun zaman olacak mix 10 temanız çok çok severek kullanıyorum. Elinize emeğinize sağlık.. :)

recepyildiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RECEP
Cihazım
REDMİNOTE 13PRO
Meslek
MUHASEBE
Konular
9
Öncelikle ellerinize sağlık.
Kimse değinmemiş ama ikonlar değişecekmi hocam ? (Değiştiğinde de farklı ve güzel olabilir.)

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Öncelikle çok güzel görünüyor benimde nacizane fikrim mavi rengin biraz daha açık tonlarını kullanırsanız daha iyi olur gibi.

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Bencede bu simgeler vb daha güzel duruyor. ))
Tema adı micro stock

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-18-12-22-45-490_com.android.thememanager.png
    Screenshot_2019-01-18-12-22-45-490_com.android.thememanager.png
    435,3 KB · Görüntüleme: 53

HakanCOSKUN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
Eline sağlık kardeşim güzel çalışma olacak.Zevk meselesi belki ama ikonlar biraz sönük kalmış sanki.Biraz vurgulasak mı?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hocam emeğin için teşekkürler ama bir önerim olsun size,

renk kombinasyonu çok zayıf, göz alıcı yani oturup bir bibloya bakarsın tüm renkler birbirine uyumludur ya, bir tablo yada, bir sulu boya yuvalarının dizilişi gibi olmalı minimalize font ve renkler

belki tasarım yaparken uygulama vs neyden yapıyorsanız sınırlama vardır bilemiyorum

belkide ben 13 yıllık tasraım yazılım her birşey olduğu için bende ince düşünüyorda olabilirim
Hocam mavi ağırlıklı olduğu için sizi yanıltmış sanırım.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam gene mükemmel bir iş çıkmış. Ama benim bazı önerilerim var. İmkanlar dahilinde düşünürseniz sevinirim.
Bildirim çubuğundaki simgeler biraz büyüyebilir, şarj simgesi değiştirebilirsiniz, üstten indirdiğimiz bardaki düğmeler beyaz olmuş, hani açık ton bir duvar kağıdı olursa pek görünmez diye düşünüyorum, eskiden miui9 da renkli olanlar vardı ondan olsa güzel olur, misal wifi kırmızı, sessiz mavi öteki yeşil gibi :)
Şimdilik düşüncelerim bu geri kalan kısımlar gayet güzel olmuş. Biliyorsunuz uzun zamandır blue time kullanıyordum ama şimdi uzun zaman olacak mix 10 temanız çok çok severek kullanıyorum. Elinize emeğinize sağlık.. :)
Teşekkürler hocam MIUI 10 kısayollar düğmeleri (wifi, veri vb) sadece iki renk seçilebiliyor artık. Siyah-Beyaz / Mavi-Beyaz / Kırmızı - mavi gibi. Status Bar simgeleri büyük işlemi not almıştım hocam tekrar bakarım olamazsa. :)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Öncelikle ellerinize sağlık.
Kimse değinmemiş ama ikonlar değişecekmi hocam ? (Değiştiğinde de farklı ve güzel olabilir.)
Teşekkür ederim hocam, ikonlar değişecek, hatta Android 9 Pie simgeleri üzerinde duruyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt