- Adım
- Yunus Emre
- Cihazım
- Mi5 Prime
- Konular
- 37
Teşekkür ederim hocam, saatin daire kenarında bulunan "Noktasal beyaz simge" saniye olarak ve hareketli. Biraz küçülttüm ama bu seferde animasyon olduğu fark edilmediElinize emeğinize sağlık Ottoman Bey Gayet güzel olmuş. Yalnız kilit ekranındaki saat simgesini biraz daha küçültmeniz sanırım kilit ekranının daha sade ve hoş görünmesine sebep olacaktır. Tabi ki nihai karar sizindir. Saygılar... Kolaylıklar...
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dokunma şekli derken hocam?
Hocam, elinize emeğinize sağlık şimdiden....ben finali bekliyorum müsadenizleMerhaba arkadaşlar
Yoğun istek üzerine (Skorpi hocam başta olmak üzere), MIUI 9 olarak yapmış olduğum Sky v4 temasını MIUI 10 uyumlu olarak yapacağımı sizlere daha önce duyurmuştum. Belli bir taslak oluştu ve altta SS bulunan temaya bir göz atmanızı istiyorum. WhatsApp, Simge, Kilit ekranı üzerinde daha çalışma devam ediyor. Bakalım sizlerden gelen fikirlere göre temamızı netleştiririz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aleykumselam hocam
Anladım hocam, bahsettiğinizi maalesef tema ile yapılması mümkün değil. Romun kendisine ait bir kodlama bunu değiştirmeyizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu şekilde mesela yada yana kaydırma da olabilir hocam.
Hava durumu olayına hiç girmedim hocam, daha önce gelen geri bildirimler doğrultusunda kilit ekranından kaldırdım maalesefHocam elinize sağlık kolay gelsin kilit ekranında hava durumu da gösterilirse çok iyi olur ne zaman yayınlanacak acaba
Yapılabilir hocam ama ne kadar çok özellik olursa şarja da o kadar çok etkisi olurKilit ekraninin saatini değiştirmek icin ayar menüsü acik olsa ve bi kac cesit saat olsa mükemmel olur
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi