- Adım
- AKIN
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 7
Allah iyiliğinizi versin hocam temayı şimdiye kadar kimse vermedim görseller üzerinden yorum aldım müsterih olunFuXiN, Acaba bende mi denesem de, deneyip geri dönüşler yapsam? (Hiç çaktırmıyorum değil mi temayı istediğimi
evet, paylaşmsyı sever.Allah iyiliğinizi versin hocam temayı şimdiye kadar kimse vermedim görseller üzerinden yorum aldım müsterih olun
Temayı öncelik ile kendim için yapsam da paylaşmayı severim inşallah ramazan sonuna kadar markete atarım
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocamevet, paylaşmsyı sever.
"black dream" temayı daha çıkmadan, büyük bir nezaket ile bana yollamıştı.
hazır "black dream" demişken,
bir yılı aşkın bir süredir sıkılmadan kullanıyor olmama rağmen, onun için de bir kaç değişiklik yapılsa çok makbule geçer
Abi biliyorsun tester buradaHayırlı ramazanlar herkese. Temada biraz tarz değişikliği yaptım. Eski sitil den sıkıldım açıkçası..
Metalik tarzda farklı bir şeyler yaptım.
Ana ekran bildirim ve kilit ekranı için yepyeni duvar kağıtları tasarladım. Olumlu geri dönüşler alırsam markete ata bilirim.
Şu an için sadece bana özelGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekleme : eksik görsel
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler kardeşim test edecek çok kişi var sağolun gerçekten. Sizleri fazla bekletmeden en kısa zamanda yayınlamak istiyorumAbi biliyorsun tester burada
MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beklemedeyim hocam.Teşekkürler hocam
Hocam artık. Tek tema üzerinden devam ediyorum zaten diğer temalar bakma şansım yok. Black Dream anca baka biliyorum. Son değişiklikler ve yeni modüller ekledim. Temanın boyutu 60 65 mb çıktı. Light modu desteğini tamamen kestim. Dark mod için çalışma yapıyorum sadece