hocam,Herkese hayırlı akşamlar.
Tema ne yazık ki isteğim eklemeleri bir çoğunu yapmadım. Benim yaşlı bilgisayarım ve sorunları nedeniyle.
Gelelim temaya
Öncelikle tüm hakları bana ait olup içinde deki bütün kodlamalar, resim dosyaları tamamı tarafından yapılmış ve düzenlenmiştir. İzinsiz kullanılması ve paylaşılması yasaktır.
Miui 12 ve üstü içindir üstü içindir. Tavsiye edilen miui 12.5 ve üstü..
Karanlık mod da çalışır aydınlık mod desteği yoktur.
Aydınlık mod için bundan sonra çalışma yapmayacağım.
Emeğe saygı için beğenmeyi unutmayın yorum ve görüşlerinizi konu içine yaza bilirsiniz.
Şu an için markete atmadım kaçak olmasın
Keyifli günlerde kullanın
Ramazan bayram hediyesi olsun. Herkse hayırlı bayramlar
Mtz linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekleme whatsapp severler için blackapp ekledim seveceksiniz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline, emeğine sağlık üstadHerkese hayırlı akşamlar.
Tema ne yazık ki isteğim eklemeleri bir çoğunu yapmadım. Benim yaşlı bilgisayarım ve sorunları nedeniyle.
Gelelim temaya
Öncelikle tüm hakları bana ait olup içinde deki bütün kodlamalar, resim dosyaları tamamı tarafından yapılmış ve düzenlenmiştir. İzinsiz kullanılması ve paylaşılması yasaktır.
Miui 12 ve üstü içindir üstü içindir. Tavsiye edilen miui 12.5 ve üstü..
Karanlık mod da çalışır aydınlık mod desteği yoktur.
Aydınlık mod için bundan sonra çalışma yapmayacağım.
Emeğe saygı için beğenmeyi unutmayın yorum ve görüşlerinizi konu içine yaza bilirsiniz.
Şu an için markete atmadım kaçak olmasın
Keyifli günlerde kullanın
Ramazan bayram hediyesi olsun. Herkse hayırlı bayramlar
Mtz linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekleme whatsapp severler için blackapp ekledim seveceksiniz
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam temanın uzantı mtz. O kadar kişi indirmiş yüklemiş. Kaldı ki ben marketten önce buraya yükledim herkes kullansın keyfine baksın diye. Siz güvensiz diyorsunuz açıkçası sizdeki proplem nedir ben anlamdım.Üstad uzantısı bin olan tema ilk defa gördüm linkleriniz güvenilir değil.
Teşekkürler hocam iyi günlerde kullanınhocam,
yine fevkalade bir şey olmuş. elinize sağlık ve teşekkürler
Şimdi indir bakim virüslü dosya çıkıyorHocam temanın uzantı mtz. O kadar kişi indirmiş yüklemiş. Kaldı ki ben marketten önce buraya yükledim herkes kullansın keyfine baksın diye. Siz güvensiz diyorsunuz açıkçası sizdeki proplem nedir ben anlamdım.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şimdi tarattım virüs felan yok. Ne indirdiniz de virus çıktı. Ben bu temaları markete atıyorum.. Kontrolü yapılmadan onay verilir mi? Güvenmiyorsanız kullanmayın.Şimdi indir bakim virüslü dosya çıkıyor
Hocam,
ilk öncelikle elinize emeğinize sağlık. Bulmuşken aklımdaki soruyu sorayım sizlere. Tema bölümünden sürümüme uyumlu her hangi bir tema indirip uygulama yaptığımız takdirde sistem de problem olur mu? Tema yapan kişilerin dosyaları taraniyor mu,malum art niyetli insanlar çok.