- Adım
- Umut
- Cihazım
- Mi 8 ee
- Konular
- 4
Biz bu güncellemeyi mtz olarak nasil alicaz hocamBu ne hocam görmemiştim, acayip olmuş
Biz bu güncellemeyi mtz olarak nasil alicaz hocamBu ne hocam görmemiştim, acayip olmuş
Tema değil hocam, sistem güncellemesi sanırım..Biz bu güncellemeyi mtz olarak nasil alicaz hocam
Evet hocam miui 11 ile yeni gelen bildirim sistemi tam oturmadı ama çok güzel olacak popup balon bildirim filan da geldi ama tam çalışmıyor.Bu ne hocam görmemiştim, acayip olmuş
Ben mtz olarak atacağım ama sizde olurmu bu telefondan telefona değişe bilirBiz bu güncellemeyi mtz olarak nasil alicaz hocam
Mi8 ee hocam eu rom varr deneyelim olursa güzel olur olmazsa da emeğinize sağlık hocamBen mtz olarak atacağım ama sizde olurmu bu telefondan telefona değişe bilir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelmişse sizede aynısı olur hocam merak etmeyin. Paylaştığım zaman konuya mesaj atarımMi8 ee hocam eu rom varr deneyelim olursa güzel olur olmazsa da emeğinize sağlık hocam
Miui 11 mi? Bu xiaomi iyice şaşırdıEvet hocam miui 11 ile yeni gelen bildirim sistemi tam oturmadı ama çok güzel olacak popup balon bildirim filan da geldi ama tam çalışmıyor.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi