- Adım
- Deniz
- Cihazım
- Mi 8 GlobalVer.
- Konular
- 0
Ben kendi adima kisisel olarak hep sunu savundum bu zamana kadar, amerika cin veya avrupa bizim bilgilerimize sahip olup gorse nolur gormese nolur. Ben suna bakarim, kalkip bu bilgileri istenildiginde bizim hukumete veriyor mu vermiyor mu, malum bizim hukumetimiz herşeyi ile bize karsi olup yaptigimiz her bir yorumu dahi hakkimizda olusturduklari profile ekleyip gunu gelirse eger diye aleyhimize karsi kullanmak uzere elinde tutuyor. Bu konuda da ne yazik ki Facebook ve Google a guvenmiyorum, bu adamlar sonuc olarak ticaret yapiyor, reklam geliri elde ediyor ve bu yuzden 2dkda bizi satarlar. Bu vatandaslar hakkinda profil olusturma durumu da ne yazik ki gercek ve her bir vatandas icin gecerli, benden size tavsiye, internet kullanim aliskanliklarinizi bunu goz onunde bulundurarak degistirin, cok masum adaletli saygi cercevesinde yaptiginiz bir elestiri dahi basinizi agritabilir, uzatmadan bu sizlere uyari niteliginde kendi actigim konuyu da burada kapatmak istiyorum, saygilarimla ve daha aydinlik gunler gorme dilegiyle, iyi gunler arkadaslar.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sent from my MI 8 using Tapatalk