Soru Sizce Telefonum Beni 2 Yıl Götürür mü?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Benim gibi takıntılı insan bugün note 6 proyu eu stabil miui 12 + kernel ile kullanıyosa sizide götürür hocam pixel romdan döndüm üstelik ve akıcılık anlamında aratmıyor düşünün.
Demek istediğim önemli olan bilgi ve çaba sarfetmek araştırmak denemek ne kadar götürecegi cihaz bozulmadikca tamamen size bağlı.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Kaza bela musibet olmadıkça sende çok fazla kurcalamazsan götürür tabi sıkılmadan kullanmak da önemli

lostwisdom

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
note 9s
Konular
9
ben 4/64 xiaomi.eu 11.9 rom ile kullanıyordum çok memnundum, ağustostan beri kullanıyordum o rom ve sürümde takılma donma yaşamıyordum. dün donar gibi oldu bir kapatıp açayım dedim sistem çöktü, üstüne telefonu düzelten arkadaş android 11 ile yaptığı için şimdi eski sürüme de döndürmüyor beni. sağlam bir rom ile 2 sene götürür diye düşünüyorum.

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
ben 4/64 xiaomi.eu 11.9 rom ile kullanıyordum çok memnundum, ağustostan beri kullanıyordum o rom ve sürümde takılma donma yaşamıyordum. dün donar gibi oldu bir kapatıp açayım dedim sistem çöktü, üstüne telefonu düzelten arkadaş android 11 ile yaptığı için şimdi eski sürüme de döndürmüyor beni. sağlam bir rom ile 2 sene götürür diye düşünüyorum.
Android 11 zaten şuan biraz sıkıntılı hocam.

Jeseux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Kullanıma bağlı gerçekleşecek bir durumdur hocam, güzel bir rom ve kernel ile istediğinize ulaşabilirsiniz ben de 6/128 olan modelini kullanıyorum ayrıca telefonu alma sürem de neredeyse 1 yılı tamamlamış olacak benim için tek gördüğüm sıkıntı mıuı12 pil performansı bir de eskiden ara sıra wifi kopma sıkıntısıydı bunların dışında abartılacak bir sorunum yok ayrıca roethlisberger hocam Merdanov hocamın önerdiği romu eğer deneme şansınız olduğu zaman detayları paylaşabilir misiniz acaba ^^

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Kullanıma bağlı gerçekleşecek bir durumdur hocam, güzel bir rom ve kernel ile istediğinize ulaşabilirsiniz ben de 6/128 olan modelini kullanıyorum ayrıca telefonu alma sürem de neredeyse 1 yılı tamamlamış olacak benim için tek gördüğüm sıkıntı mıuı12 pil performansı bir de eskiden ara sıra wifi kopma sıkıntısıydı bunların dışında abartılacak bir sorunum yok ayrıca roethlisberger hocam Merdanov hocamın önerdiği romu eğer deneme şansınız olduğu zaman detayları paylaşabilir misiniz acaba ^^
Hocam şuan için uzun süre rom kurmayı düşünmüyorum.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
2 yıl götürme konusunda siz düşürüp kırmadıkça vs. sorun olmadan gider diye düşünüyorum. 3 - 4 yıl dahi kullanabilirsiniz.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
bugün kurdum şuan kullanıyorum. fena değil ama bazı sıkıntıları var. stock ve bi çok custom roma göre daha stabil ama son kullandığım razer romdan daha stabil değil. ama rootlayıp 30 fps kilidini açınca görsel olarak kısmen daha akıcı oldu. şöyle örnek vereyim; bi uygulamadayken tam ekran hareketleriyle direkt ana sayfaya geçme hareketini yaptığınızda arada takılıyo. 3 hareketten birinde takılıyo diyeyim daha anlaşılır olur. mesela whatsapptan direkt ana sayfaya dönmek için aşağıdan yukarı kaydırdığınızda animasyonda kasmadan ziyade titremeler oluyo. miui 12 yeni kontrol panelini açarken de yine takılmalar oluyo arada. ama şu ana kadar kullandığım razer rom dışındakilerden çok çok daha iyi stabilizasyon konusunda. bunun dışında rusça ingilizce kelimeler fazla ama bu büyük bi problem değil diye düşünüyorum. pil göstergesi stock değil ve şarja taktığında göstergede şarj işareti olmuyo ama sanırım tema değişimiyle hallolur. bi de şöyle söyleyeyim benim telefonumda sanırım sıkıntı var donanımsal bi sıkıntı çünkü milletin yağ gibi kullandığı bi çok romda bile takılma yaşıyorum artık kendi telefonumun sorunlu olduğunu düşünmeye başladım. tekrar roma dönecek olursak güzel bi rom diyebilirim. ama ben bi süre daha kurcaladıktan sonra masik premium romu da deneyip sonra yeniden eski romuma döneceğim. şimdilik gördüklerim budur başka bi sıkıntı olursa yazarım yine. özet olarak bi denemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Gedar40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Miui 14 bile alır bu cihaz. Android 12 de alabilir Note 8 serisi aldı 2 Android güncelleme. Android 11 hindistan Romuda Gayet akıcı Arkadaşım kullanıyor kendim Ona Kurulumunu yapıp verdim. 4pda Sitesinde Avranasoft (Miui 12) Romu mevcut En mükemmel rom bu cihaz için. Tavsiye ederim. Ayrıca 2 değil 3 Miui güncellemesi Alıyor Redmi Note Modeli
Hocam avranasoft link verebilir misiniz bulamadım sitede

Üst Alt