Soru Sizce Telefonum Beni 2 Yıl Götürür mü?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merdanov aman diyim hocam almayayım.
Tanrı bizi yılanın dişinden, kaplanın pençesinden, afganın intikamından, rusun romundan korusun.
4pda için kril alfabesi öğrenmem. Adamlar ful sıkıntı. Parayla rom satıp üstünede etmedikleri hakaret yok. Karabağda oturan o kendini beğenmiş ......... (noktalı yere dilediğiniz hakareti ekleyiniz) moderatör dengesizinin annesi ve soy ağacının kökleri ile ilgili galiz dileklerimi iletip moskofla bütün ilişkimi kestim ben. Babasına bir şey demedim çünkü annesi onu bir insandan peydahlamış olamaz.
Romlarını alıp münasip yerlerine yüklesinler kendileri.

Ayrıca söylediklerimi yanliş anlamakta ısrar ediyorsunuz. Dünya çapında satışı olmayan düşük satış portföylü, bir model. Note 8 dediğiniz dünyada satış rekorları kırmıştı. Note 9s ile karşılaştırılamaz bile. 9pro olur bak bir şey demem. Hem dünya çapında satışı var hemde ciddi satış rakamlarina ulaştı. Kaldı ki güncellemeleri aynen devam ediyor. Ama 9s bitti abicim kabul edin artık.
Bu Forumda Çok Şey Öğrenebilirdi ama kendine yazık etti Güle Güle eneskara

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
16 ve ayrıca 11 olsa ne olacak? Aşağılayacakmısın.
Hocam siz Rahat olun 2 sene Götürür sizi Cihaz Yaşadıkça Götürür Hala Bu Gün Samsung s3 Kullanan Tanıdıklarım var. Dediğim Gibi Abrasov Romunu Yükleyin Keyfinize bakın.

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Hocam siz Rahat olun 2 sene Götürür sizi Cihaz Yaşadıkça Götürür Hala Bu Gün Samsung s3 Kullanan Tanıdıklarım var. Dediğim Gibi Avranasoft Romunu Yükleyin Keyfinize bakın.
Saolun hocam. :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Rom Linki

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Bu Forumda Çok Şey Öğrenebilirdi ama kendine yazık etti Güle Güle eneskara
gerçekten forumdan atıldı mı? üslubunda hiçbir şey yoktu ki. bence kaan kardeş yanlış anladı. söylediği şey de doğruydu.
"bu forum curtana ve joyeuse farkını anlamayıp telefonunu brick eden kullanıcılarla dolu kardeşim" yazmıştı. ve doğru söylüyodu. ben bu üslupta yine bi şey göremedim. hele forumdan atılmasına sebep olacak bi üslup hiç göremedim. başka bi sebebi yoksa forumdan atılması büyük yanlış olmuş. üzücü bi durum.

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
gerçekten forumdan atıldı mı? üslubunda hiçbir şey yoktu ki. bence kaan kardeş yanlış anladı. söylediği şey de doğruydu.
"bu forum curtana ve joyeuse farkını anlamayıp telefonunu brick eden kullanıcılarla dolu kardeşim" yazmıştı. ve doğru söylüyodu. ben bu üslupta yine bi şey göremedim. hele forumdan atılmasına sebep olacak bi üslup hiç göremedim. başka bi sebebi yoksa forumdan atılması büyük yanlış olmuş. üzücü bi durum.
Hocam üslupta sorun olmayabilir ama önceki mesajda bildiğiniz hakaret etti.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Hocam üslupta sorun olmayabilir ama önceki mesajda bildiğiniz hakaret etti.
valla en son gördüğüm mesajında yaşını sormuştu. ondan başka yazıp hakaret ettiyse bi şey diyemem o zaman hak etmiştir uzaklaştırılmayı.

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Merdanov aman diyim hocam almayayım.
Tanrı bizi yılanın dişinden, kaplanın pençesinden, afganın intikamından, rusun romundan korusun.
4pda için kril alfabesi öğrenmem. Adamlar ful sıkıntı. Parayla rom satıp üstünede etmedikleri hakaret yok. Karabağda oturan o kendini beğenmiş ......... (noktalı yere dilediğiniz hakareti ekleyiniz) moderatör dengesizinin annesi ve soy ağacının kökleri ile ilgili galiz dileklerimi iletip moskofla bütün ilişkimi kestim ben. Babasına bir şey demedim çünkü annesi onu bir insandan peydahlamış olamaz.
Romlarını alıp münasip yerlerine yüklesinler kendileri.

Ayrıca söylediklerimi yanliş anlamakta ısrar ediyorsunuz. Dünya çapında satışı olmayan düşük satış portföylü, bir model. Note 8 dediğiniz dünyada satış rekorları kırmıştı. Note 9s ile karşılaştırılamaz bile. 9pro olur bak bir şey demem. Hem dünya çapında satışı var hemde ciddi satış rakamlarina ulaştı. Kaldı ki güncellemeleri aynen devam ediyor. Ama 9s bitti abicim kabul edin artık.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
he evet orda 4pda adminleri için üstü kapalı bi giydirmiş. ruslarla bi derdi var galiba ona bi şey diyemem ama bence yine yanlış. ben sana karşı hakaret etti sandım. neyse kendisi için kötü oldu bize laf düşmez artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rom Linki

şu avranasoft romu ben deneyeyim bakayım bi nasılmış.

Üst Alt