Soru Sizce Telefonum Beni 2 Yıl Götürür mü?

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Selam, Note 9S kullanıcısıyım. Telefonum beni 2 yıl rahat bir şekilde götürür mü sizce?

[xiaomi.eu ROM]

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Selam, Note 9S kullanıcısıyım. Telefonum beni 2 yıl rahat bir şekilde götürür mü sizce?

[xiaomi.eu ROM]
Standart olarak götürmesi gerekiyor harici bir şey yapılıp telefon yıpranmadikca 24 aylık süre verilmesi garanti için birazda bu yüzden.
Sıvı temas cihaz darbe alması veya sıcağa maruz kalması ömrünü kısaltır vs vs

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Standart olarak götürmesi gerekiyor harici bir şey yapılıp telefon yıpranmadikca 24 aylık süre verilmesi garanti için birazda bu yüzden.
Sıvı temas cihaz darbe alması veya sıcağa maruz kalması ömrünü kısaltır vs vs
BL Kilidi açık olduğu ve rootlu olduğu için telefon garanti zaten iptal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arka camında kılcal çizik var onun dışında.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
BL Kilidi açık olduğu ve rootlu olduğu için telefon garanti zaten iptal.

Ayrıca arka camında kılcal çizik var onun dışında.
Flash tool ile boot kilidi kilitlenir o problem değil ancak cihaza servis hizmetini sunan teknisyen kontrol ederse cihazı garanti dışı sayabilir.
Açıkçası şunu diyeyim benim 4. Xiaomi cihazım ve düşmediği sürece hiç biri sorun çıkarmadı bu yüzden garantili cihaz tercih etmiyorum aldığım gün boot kilidi için başvuru yapıyorum yanı kısacası otomatik olarak garanti gidiyor servis çalışanının insafına kalıyor daha uygun olduğu için malum yollu cihaz tercih ediyorumgiggle~~

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Teşekkürler herkese. :)

eneskara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 9
Konular
0
Redmi Note 9s maalesef miadını doldurdu. Xiaominin çoktan gözden çıkardığı bir model. Zaten ne çinde ne hindiistanda nede Endonezyada satışı olmadığı için birkaç kişilik guncelleme ekibi var ve hiçbir beta sürümüne kaydedilmedi. Ekipte son derece başarısız. Verdikleri 12.0.3 son versiyon ile bu gune kadar yaptıkları herşeyin içine ermiş bir ekip. Yani üç aydır guvenlik güncellemesi bile almayan görece eski bir telefon.

Şu miatoll denilen benzeri üç dört telefon için yapılan romlar olmasa bir daha rom yüzü görmez. Aylardır bir güvenlik güncellemesi almadığı için firmware de güncellenmiyor. Miatoll desteğide kesilir yakında.

Özetle KaanCK imkanınız varsa telefonu değiştirin. Bu çocuk ölü doğmuş.

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Redmi Note 9s maalesef miadını doldurdu. Xiaominin çoktan gözden çıkardığı bir model. Zaten ne çinde ne hindiistanda nede Endonezyada satışı olmadığı için birkaç kişilik guncelleme ekibi var ve hiçbir beta sürümüne kaydedilmedi. Ekipte son derece başarısız. Verdikleri 12.0.3 son versiyon ile bu gune kadar yaptıkları herşeyin içine ermiş bir ekip. Yani üç aydır guvenlik güncellemesi bile almayan görece eski bir telefon.

Şu miatoll denilen benzeri üç dört telefon için yapılan romlar olmasa bir daha rom yüzü görmez. Aylardır bir güvenlik güncellemesi almadığı için firmware de güncellenmiyor. Miatoll desteğide kesilir yakında.

Özetle KaanCK imkanınız varsa telefonu değiştirin. Bu çocuk ölü doğmuş.
Hocam telefonun taksidi bitmedi ve oyun ile pil performansından memnunum. Zaten custom rom kullanıyorum. Ayrıca yakında A11 alacak telefon.

Hatta Hindistan'da 11 verildi. Türkiye versiyonuna verilmeme sebebi güncellemeyi sunan ekipte sorun var.

eneskara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 9
Konular
0
Hepsinden bilgim var arkadaşım. Verilen Android 11 güncellemesi bir beta idi. Geri çekilen sürümlerde dahil hepsini yükledim. Günlük kullanıma bile uygun değildi.
A11 zaten şirket kuralları gereği redmi note9 un alıp alabileceği son güncelleme. Redmi serisi iki miui ve bir android güncellemesi alabiliyor.
Miui11 ile çıkmıştı, 12 aldı ve son olarak 12.5 alacak. Yani yaza doğru herşey bitmiş olacak.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Hepsinden bilgim var arkadaşım. Verilen Android 11 güncellemesi bir beta idi. Geri çekilen sürümlerde dahil hepsini yükledim. Günlük kullanıma bile uygun değildi.
A11 zaten şirket kuralları gereği redmi note9 un alıp alabileceği son güncelleme. Redmi serisi iki miui ve bir android güncellemesi alabiliyor.
Miui11 ile çıkmıştı, 12 aldı ve son olarak 12.5 alacak. Yani yaza doğru herşey bitmiş olacak.
Miui 14 bile alır bu cihaz. Android 12 de alabilir Note 8 serisi aldı 2 Android güncelleme. Android 11 hindistan Romuda Gayet akıcı Arkadaşım kullanıyor kendim Ona Kurulumunu yapıp verdim. 4pda Sitesinde Avranasoft (Miui 12) Romu mevcut En mükemmel rom bu cihaz için. Tavsiye ederim. Ayrıca 2 değil 3 Miui güncellemesi Alıyor Redmi Note Modeli

Üst Alt