Hocam siz denediniz mi bu romu paylaşım için teşekkürler roetlishberger
bugün kurdum şuan kullanıyorum. fena değil ama bazı sıkıntıları var. stock ve bi çok custom roma göre daha stabil ama son kullandığım razer romdan daha stabil değil. ama rootlayıp 30 fps kilidini açınca görsel olarak kısmen daha akıcı oldu. şöyle örnek vereyim; bi uygulamadayken tam ekran hareketleriyle direkt ana sayfaya geçme hareketini yaptığınızda arada takılıyo. 3 hareketten birinde takılıyo diyeyim daha anlaşılır olur. mesela whatsapptan direkt ana sayfaya dönmek için aşağıdan yukarı kaydırdığınızda animasyonda kasmadan ziyade titremeler oluyo. miui 12 yeni kontrol panelini açarken de yine takılmalar oluyo arada. ama şu ana kadar kullandığım razer rom dışındakilerden çok çok daha iyi stabilizasyon konusunda. bunun dışında rusça ingilizce kelimeler fazla ama bu büyük bi problem değil diye düşünüyorum. pil göstergesi stock değil ve şarja taktığında göstergede şarj işareti olmuyo ama sanırım tema değişimiyle hallolur. bi de şöyle söyleyeyim benim telefonumda sanırım sıkıntı var donanımsal bi sıkıntı çünkü milletin yağ gibi kullandığı bi çok romda bile takılma yaşıyorum artık kendi telefonumun sorunlu olduğunu düşünmeye başladım. tekrar roma dönecek olursak güzel bi rom diyebilirim. ama ben bi süre daha kurcaladıktan sonra masik premium romu da deneyip sonra yeniden eski romuma döneceğim. şimdilik gördüklerim budur başka bi sıkıntı olursa yazarım yine. özet olarak bi denemeni tavsiye ederim.
Geri bildiriminiz için çok teşekkürler hocam, deneme şansına eriştim ancak dediğiniz sıkıntıların aynısı mevcut bende de açıkçası ben pek fazla dayanamıyorum durum böyle olunca ^^ o yüzden tekrar sizin paylaştığınız razer port rom a geçtim.. teşekkürler yenidenbugün kurdum şuan kullanıyorum. fena değil ama bazı sıkıntıları var. stock ve bi çok custom roma göre daha stabil ama son kullandığım razer romdan daha stabil değil. ama rootlayıp 30 fps kilidini açınca görsel olarak kısmen daha akıcı oldu. şöyle örnek vereyim; bi uygulamadayken tam ekran hareketleriyle direkt ana sayfaya geçme hareketini yaptığınızda arada takılıyo. 3 hareketten birinde takılıyo diyeyim daha anlaşılır olur. mesela whatsapptan direkt ana sayfaya dönmek için aşağıdan yukarı kaydırdığınızda animasyonda kasmadan ziyade titremeler oluyo. miui 12 yeni kontrol panelini açarken de yine takılmalar oluyo arada. ama şu ana kadar kullandığım razer rom dışındakilerden çok çok daha iyi stabilizasyon konusunda. bunun dışında rusça ingilizce kelimeler fazla ama bu büyük bi problem değil diye düşünüyorum. pil göstergesi stock değil ve şarja taktığında göstergede şarj işareti olmuyo ama sanırım tema değişimiyle hallolur. bi de şöyle söyleyeyim benim telefonumda sanırım sıkıntı var donanımsal bi sıkıntı çünkü milletin yağ gibi kullandığı bi çok romda bile takılma yaşıyorum artık kendi telefonumun sorunlu olduğunu düşünmeye başladım. tekrar roma dönecek olursak güzel bi rom diyebilirim. ama ben bi süre daha kurcaladıktan sonra masik premium romu da deneyip sonra yeniden eski romuma döneceğim. şimdilik gördüklerim budur başka bi sıkıntı olursa yazarım yine. özet olarak bi denemeni tavsiye ederim.