- Adım
- Bumin
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 12
o özelliklerinin kısılmasının bir sebebi var hocam.K60 taki oled panel ekran yanığı olasılığı yüksek olan kronik bir panel.Bahsettiğiniz Kamera fps değerleri ise zaten k60 ta bile stabil değildi youtube de testleri var.Yani doğru düzgün çekemeyeceği fps değerlerini normal değere stabil indirmişler hepsi bu.Bahsettiğim değerler %10 geri çekilince bataryada çoook ufak kırpılmış yani değişen bişey yok yine hemen hemen aynı süreleri alıyorlar.F5 pro K60 ın modlanmış hataları giderilmiş bir hali.K60 ta yüksek olan değerler aynı işlemciye rağmen kırpılmışsa bir sebebi vardır yani.Sizde söylediklerinizde kendinizce haklısınızdır elbette hocam.Ama bana cazip gelen kısmı ise f5 pro nun global olması, daha fazla yazılım desteği,forumlarda cihaza ait daha fazla konu özelleştirilebilir rom vs vs akar gider.Çin sürümünün ucuz olması adamlar kendi ürettikleri cihazı yine kendi insanına kendi para birimiyle satıyor.Yani K60 için ülkelere ödedikleri bir vergi vs yok.Zaten o aradaki küçük vergi vs farkını koyup globale öyle satıyorlarRedmi K60 diyorum ben. Poco F5 Pro'nun Çin sürümü olabilir ama kesinlikle F5P'den daha iyi. Maalesef global sürümde özelliklerinden kısılmış, yani birebir ayni cihaz değiller.
Global sürümün pil kapasitesi daha düşük, ekranı OLED değil (amoled, kalite farkı var), kamera ağır çekimde ve ön kamera video fps değerlerinde daha düşük, Çin sürümünde daha güncel wifi standardı var (6e) ve Çin sürümü daha ucuz.
Çin sürümünün tek dezavantajı band 20 eksiği. Ama bence bu kadar güçlü bir cihazda şebeke sorunu yaşanmaz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir