Ana Başlık Site Hakkında Görüş, Öneri, Şikayet Başlığıdır

'Unnamed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Unnamed
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Her bi şey
Konular
4
Benim sitem nedenli şikayetim var. Hemen her üyenin foruma geliş öyküsünü oluşturan unsur, yardım talebidir.
Yardım konuların ekseriyeti çözümlenmiş değil, üyeler sorularına cevap bulmuş değil. Bu da deaktifliğe sebebiyet verecektir.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Benim sitem nedenli şikayetim var. Hemen her üyenin foruma geliş öyküsünü oluşturan unsur, yardım talebidir.
Yardım konuların ekseriyeti çözümlenmiş değil, üyeler sorularına cevap bulmuş değil. Bu da deaktifliğe sebebiyet verecektir.
Cevabını bildiğimiz veya Çözümünü bildiğimiz Konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz Bilmediğimiz konulara Atlamıyoruz. Üyelerde bir birilerine Yardımcı oluyorlar. Bazı konular Ücretsiz Değil Ücretli Oluyor bazılarıda Uzaktan değil Servislkik oluyor bunlarıda Göz ardı etmemek lazım Hocam.

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Acilan konularda sayfa altinda bu konuyu goruntuleyen kullanicilar kismi vardi kaldirildi mi acaba.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

'Unnamed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Unnamed
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Her bi şey
Konular
4
Cevabını bildiğimiz veya Çözümünü bildiğimiz Konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz Bilmediğimiz konulara Atlamıyoruz. Üyelerde bir birilerine Yardımcı oluyorlar. Bazı konular Ücretsiz Değil Ücretli Oluyor bazılarıda Uzaktan değil Servislkik oluyor bunlarıda Göz ardı etmemek lazım Hocam.
Dediklerinizi anlıyorum. Elbette herkesin muhasebesi muhakemesi farklı olacaktır, xda, csdn gibi diğer saygın sitelerde de durum böyledir ama bu forum köklü dendirmeli, Xiaomi geliştiricilerinin de en azından tali bilgi kaynaklarından biri hâline gelmeli (idi). Forumun ismi bile kendisinin bu derece iddia sahibi olduğunu düşündürmeye yeterli. Siz burda benden çok daha eskisiniz. Çoğu forumdaştan (bilgisayar mühendislerinden, yazılımcısından tutun kodlamacısına, içerik düzenleyicisine kadar alanında üyelerden) haberdarsınızdır. Kanımca burada uzman eksiği yoktur. Ancak paylaşılan kaliteli içerik sayısı, sorunlara karşı getirilen çözümler, olasılıklar üzerine çalışmalar ortada. Beni de buraya bahsettiğim bu ideal arayışı sürükledi, belki de ben yanlış yerdeyim ya da aslında böyle düşünmem de hatalıyım ben yanlışım

Kensie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
0
Cihazım
Mİ 10t
Konular
48
Acemi üye gibi rankların değişmesi lazım 2 senedir kullanıyorum hala acemi üyeyim

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Dediklerinizi anlıyorum. Elbette herkesin muhasebesi muhakemesi farklı olacaktır, xda, csdn gibi diğer saygın sitelerde de durum böyledir ama bu forum köklü dendirmeli, Xiaomi geliştiricilerinin de en azından tali bilgi kaynaklarından biri hâline gelmeli (idi). Forumun ismi bile kendisinin bu derece iddia sahibi olduğunu düşündürmeye yeterli. Siz burda benden çok daha eskisiniz. Çoğu forumdaştan (bilgisayar mühendislerinden, yazılımcısından tutun kodlamacısına, içerik düzenleyicisine kadar alanında üyelerden) haberdarsınızdır. Kanımca burada uzman eksiği yoktur. Ancak paylaşılan kaliteli içerik sayısı, sorunlara karşı getirilen çözümler, olasılıklar üzerine çalışmalar ortada. Beni de buraya bahsettiğim bu ideal arayışı sürükledi, belki de ben yanlış yerdeyim ya da aslında böyle düşünmem de hatalıyım ben yanlışım
hocam zaten forumda pek çok şeyin çözümü, detaylı anlatımı, yeni çıkan yöntemleri vs. fazlaca mevcut
hatta öyle ki farklı konu başlıkları altında aynı tarz konular dahi var
ancak kişisel olarak (buna benim de dahil olduğum yerler olabilir) araştırmadan, okumadan, öğrenmeden biraz uzağız
armut piş ağzıma düş şeklinde yardım talepleri var konuda
oysaki formun bir arama bölümü mevcut
her ne konudan isterseniz bir şekilde karşılığı var
karşılığı olmayan şeyler de muhtemelen yasal olmayan konular
e hal böyle olunca insanlar artık tekrar tekrar aynı çözüm yollarını yazmaktan yoruldu
bugün 100 yardım talebi varsa eminim ki 90 ı daha önce çözülmüş konulardır
onun dışında ben gözle görülür bir eksikliğe rastlamadım
iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acemi üye gibi rankların değişmesi lazım 2 senedir kullanıyorum hala acemi üyeyim
hocam rank sisteminin nasıl işlediği forum Hakkında bölümünden bulabilirsiniz
ben size sebebini söyleyeyim mesaj sayınız az
bu sizin acemi olduğunuz anlamına gelmiyor tabi ki :)
ancak daha çok birbirimize yardıma teşvik eden bir unsur sadece
iyi forumlar

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
hocam zaten forumda pek çok şeyin çözümü, detaylı anlatımı, yeni çıkan yöntemleri vs. fazlaca mevcut
ancak kişisel olarak (buna benim de dahil olduğum yerler olabilir) araştırmadan, okumadan, öğrenmeden biraz uzağız
e hal böyle olunca insanlar artık tekrar tekrar aynı çözüm yollarını yazmaktan yoruldu
iyi forumlar
Bunun altına bende izninizle imzamı atıyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

'Unnamed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Unnamed
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Her bi şey
Konular
4
iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz genel olarak temel bilgilere hasretmişsiniz yorumunuzu. Bu konuda dediklerinizi ve başkalarının da dediklerini ile söylenilecekleri yadırgamıyorum.Üye olma zahmetinde bulunup da forumda sorunuma cevap yoktur diye gezinmeye üşenenleri ise düşünemiyorum buna ihtimal veremiyorum. Malum telefon, kullanıcısının bütünleştiği tek mahremiyet konumuna çoktan varmış.

Araştırma kapasitesi ve bilgi düzeyi maalesef ki herkeste aynı değil. Cihaz (telefon-bilgisayar) da heleki kirlilikten her bulunan bilginin üzerinde deneneceği oyuncak değildir bildiğiniz üzere. Bu gözardı edilerek yardım taleplerine mesafe konulduğu izlenimi, yardım bölümünde gidip geldiğiniz bir aralar muhakkak sizde de oluşmuştur.

Armut piş ağzıma düş demişsiniz ya bu üşengeçliği taşıyanlar mutlaka vardır ancak onların karşısında da oblomovluğu adet edinenler de bulunuyordur. Bir de ortada kalan sorunlar.

Yardım bölümünden çözüme kavuşturulmamış cevap bile bulamamış sorunlar yığınla buraya çıkarılabilir. Hatta bence bunlar listelenip genel bir konu altında verilebilir ki bu güzel olurdu bence

Sizlere de

Silinenkullanıcı93803

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
0
zırt pırt her tıklamada festival yazısı çıkıyor ve bunu sürekli gözümüze sokmakta emeği geçenlere nasıl saydırıyorum anlatamam.

Üst Alt