Hocam eğer ana ekran yedeginiz açıksa evet dönebilirsiniz. Ayarlardan mi hesabına tıklayın Xiaomi cloud a tıklayın en ustlerde ana ekran yedeği yazıyor yanında açık yazıyorsa tıklayın Xiaomi cloud yedeginden Geri yükle yazıyor. Buradan yükleyebilirsiniz.bu çözümü görmeden önce soruna çözüm ararken, ayarlardan yerel yedek almadan sistem başlatıcısının tüm güncellemelerini kaldır dedim, ve tüm ekran düzenim yok oldu, eski klasörlerime dönmem mümkün mü? mi hesabına falan kendi yedeklemiş midir? 100lerce uygulamayı tekrar klasörlere bölmek istemiyorum.
Rica ederim hocamYa hocam elinize sağlık çok saolun sandım ki telefonum ömrü tükendi sandım yeni telefon bakacaktım ama allahtan baktım buraya yoksa gerçekten alıyordum çok saolun ....
İşte bu olmadı. Cihazınızın markası ne hocam?Aklıma bir şey geldi de bilgi almam gerek.Selam,ben ekranı aşağı kaydırdığımda o ayarlar menüsü çıkmıyor,başka türlü de o ayarlara giremiyorum .Ne yapabilirim?
Cevap vermediğiniz için sizi bekleyemedim hocam. Konuyu guncelledim ilk mesaja bakarsanız 2. video olacak oradaki işlemi yapıp ayarlara girebilirsiniz. Sonra 1. videodaki işlemlere devam edebilirsiniz.Selam,ben ekranı aşağı kaydırdığımda o ayarlar menüsü çıkmıyor,başka türlü de o ayarlara giremiyorum .Ne yapabilirim?
Arkadaşlar gelen sistem başlatıcı güncellemesi çoğu cihazda soruna yol açtı. Güncellemeyi kaldırmayı bilmeyen arkadaşlar için video çektim. Aldığımız yedek ana ekran düzeni yedeğidir güncellemeyi tekrar kurmaz.Medyaları görmek için kayıt olmalısınız*************
Bazi arkadaşlarda bildirim çubuğunda ayarlar simgesi bulunmuyormuş. Sorun yok bunun da çözümü var. Alttaki videodaki gibi yapıp ayarlara erişin sonra 1. videodan devam edebilirsiniz.Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
maalesef off yazıyor off ki ne offHocam eğer ana ekran yedeginiz açıksa evet dönebilirsiniz. Ayarlardan mi hesabına tıklayın Xiaomi cloud a tıklayın en ustlerde ana ekran yedeği yazıyor yanında açık yazıyorsa tıklayın Xiaomi cloud yedeginden Geri yükle yazıyor. Buradan yükleyebilirsiniz.