Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm. Arkadaşlar,
Miui 12 china rom yüklü olan cihazıma signal messenger i play store dan yüklüyorum ancak gerekli izinleri verdikten sonra doğrulama kodu alamıyorum, sürekli dönüp duruyor.
Bunu global rom olan başka bir cihazda denedim oldu. Çözümü bileniniz varmı.
Siyaset gibi olmasın ama zamanında bylock yükledi diye milleti hapse attılar, şimdi yarın birgün signal/telegram vs yükleyenler de şucu,bucu derse ne olacak ?
Hocam hevesinizi kırmak istemem ama maalesef Telegram zerre güvenilir bir uygulama değil. Bu işin erbapları (öyle basit insanlar değil Encryption üzerine yüzlerce sayfa makale yazan adamlar) dahil birçok kişi Telegram hakkında yüzlerce makale yazdı, video'lar çekti yayınladı. Bu konumdaki Instant Messaging adlı bölümde Telegram hakkında paylaştıklarımı okuyup tekrar tartışalım hocam. Sosyal medya ve internette dolaşan haberlere pek (hatta hiç) inanmayın. Anlamadığım şey şu Facebook'un (Whatsapp ile ortak biliyorsunuz) yıllar yıllar süren skandalları aştı gidiyor kimse ses çıkarmıyor konusu bile açılmıyorken şimdi Whatsapp verileri Facebook ile paylaşacağım dedi dünya koptu herkes uzman kesildi. Kimisi Twitter'dan açıklama yapar Bip kullanın diye kimisi Telegram'ı açık kaynak kodlu diye kullanacağım diyor kimisi de bunlardan habersiz ben kimim ki (sonuçta istihbarat ajanı değilim varsın kullansın bilgilerimi) Whatsapp'ı kullanmaya devam edeceğim diyor.
Değerli miuiTürkiye ailesi, Dünyaca güvenilirliği kanıtlanmış, uçtan uca şifreleme özelliği encryption ustaları (hatta babaları diyebiliriz) tarafından audit (denetlenmiş) edilmiş bir tek uygulama var o da Signal. Açtığım konularda Signal'in audit raporunu paylaştım. Rica ediyorum ortalığı bulandırmadan biraz araştırma yapmanızdır.
Sosyal medyada biri bir şey söylüyor, konudan habersiz veya bilgisi olmayan bir insan bunu alıyor paylaşıyor, bir başkası bu paylaşan kişinin mesajını paylaşıyor ve bu böyle gidiyor. Bir (1) paylaşım oluyor yüz (100) paylaşım. O yüz (100) paylaşım oluyor bin (1000) paylaşım. Lütfen aslı olmayan haberleri yaymayalım arkadaşlar, insanları yanlış yönlendirmeyin, bilgilendirmeyin.
Gmail kullanma, Gom player yerine VLC, Microsoft Office'i silelim LibreOffice kuralım, Windows yerine Linux kuralım, Oneplus alıp hemen boot kilidini açalım ardından Aosp tom kuralım Gapps olmasın sonra varsa kullanım ve teşhis bilgileri gönderme vs... kapatalım, Chrome harici farklı bir tarayıcı kullanalım arama motorunu DuckDuckGo yapalım, Whatsapp yerine Signal kullanalım, hatta gerekmedikçe hat takılı durmasın, Youtube dahil hiçbir sosyal medya uygulaması kalmasın, hiç bir google uygulaması olmasın, @hotmail @gmail vb. kullanmayalım. Sadece açık kaynak üzerine yoğunlaşalım liste uzar da uzar hocam.
Hepsi iyi güzel hoş da hocam DuckDuckGo aslında çok da iyi niyetli değil onu söyleyeyim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
okuduğunuzda arama kayıtlarında IP adresi tutmadığını "ama" making money olayı için sonuçların üçüncü firma ve reklam hizmetleri için kullanacağı yazıyor. Kamuoyuna duyurulur.
Yahu konu nerelere geldi, benim sorunumun çözümü ile ilgili tek bir mesaj var oda server kaynaklı demiş, ancak server kaynaklı değil. Cünkü global rom da herhangi bir sıkıntı yok. China rom ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bunun da bir çözümü vardır ancak burda olmadığını görüyorum. Yine de herkese teşekkürler.
Hocam sizin sorununuz biraz göz ardı edilmiş oldu kusura bakmayın. Bu sorun bende Google Play Servisleri'ni kaldırdığımda başıma gelmişti ama sizde Google Play Servisleri yüklü sanırım.
kayıt olurken karşılaştığımız sorunlar ile alakalı çözümler var. Ve bununla beraber
sürümünü yükleyenlere özel bir bölüm oluşturulmuş. Telefonunuzun markasını bulup orada ve ilk paylaştığım linklerin çözümlerini tek tek kontrol ederek uygular mısınız?
Hocam sizin sorununuz biraz göz ardı edilmiş oldu kusura bakmayın. Bu sorun bende Google Play Servisleri'ni kaldırdığımda başıma gelmişti ama sizde Google Play Servisleri yüklü sanırım.
kayıt olurken karşılaştığımız sorunlar ile alakalı çözümler var. Ve bununla beraber
sürümünü yükleyenlere özel bir bölüm oluşturulmuş. Telefonunuzun markasını bulup orada ve ilk paylaştığım linklerin çözümlerini tek tek kontrol ederek uygular mısınız?
Üstad, bunların hepsini denemiştim olmadı. Ya çin romundan yada miui 12 den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Uğraşlarım devam ediyor. Hayırlısı bakalım. Teşekkürler.
Üstad, bunların hepsini denemiştim olmadı. Ya çin romundan yada miui 12 den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Uğraşlarım devam ediyor. Hayırlısı bakalım. Teşekkürler.
büyük hisse varlık fonunda, biride rus, öbürüde amerikan. devletler birbirinden bilgi çalıyorda aylar sonra farkediliyor. bipten bişi çalsalar bip ne verecekte o bilgileri geri alacak internet paketi mi teklif edecek. whatsapp ın en azından bi ağırlığı olur bi höyt der felan kim napsın bizim özel konuşmaları. yeterince önemli biri olunca zaten alırlar bi şekilde.