Yardım Signal Messenger

baymurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi note pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.3
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Slm. Arkadaşlar,
Miui 12 china rom yüklü olan cihazıma signal messenger i play store dan yüklüyorum ancak gerekli izinleri verdikten sonra doğrulama kodu alamıyorum, sürekli dönüp duruyor.
Bunu global rom olan başka bir cihazda denedim oldu. Çözümü bileniniz varmı.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Varsayılan uygulamaları kontrol edin, mesajlaşma uygulaması olarak Mesajlar'ın göründüğünden emin olun. Olmazsa farklı bir SMS uygulaması kurun, onunla deneyin. Onunla da olmazsa romda bir sorun vardır. :)

Oyla:

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25
Telegram,Bip Vb Hepsi WhatsAppın Yan Çarı Gibidir.

Şuanlık Mesajlaşma Uygulaması Olara En İyisi Bana Göre Signal'dir Ve Tavsiyemdir.

Hangi Uygulamalar Güvenlidir ? Bilgilerinizi Alıp Kullanırlar Mı ? Fikriniz Olması İçin İşinin Ehli Bir Hocamızın Videosunu Aşağıya Bırakıyorum.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Gmail kullanma, Gom player yerine VLC, Microsoft Office'i silelim LibreOffice kuralım, Windows yerine Linux kuralım, Oneplus alıp hemen boot kilidini açalım ardından Aosp tom kuralım Gapps olmasın sonra varsa kullanım ve teşhis bilgileri gönderme vs... kapatalım, Chrome harici farklı bir tarayıcı kullanalım arama motorunu DuckDuckGo yapalım, Whatsapp yerine Signal kullanalım, hatta gerekmedikçe hat takılı durmasın, Youtube dahil hiçbir sosyal medya uygulaması kalmasın, hiç bir google uygulaması olmasın, @hotmail @gmail vb. kullanmayalım. Sadece açık kaynak üzerine yoğunlaşalım liste uzar da uzar hocam.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Gmail kullanma, Gom player yerine VLC, Microsoft Office'i silelim LibreOffice kuralım, Windows yerine Linux kuralım, Oneplus alıp hemen boot kilidini açalım ardından Aosp tom kuralım Gapps olmasın sonra varsa kullanım ve teşhis bilgileri gönderme vs... kapatalım, Chrome harici farklı bir tarayıcı kullanalım arama motorunu DuckDuckGo yapalım, Whatsapp yerine Signal kullanalım, hatta gerekmedikçe hat takılı durmasın, Youtube dahil hiçbir sosyal medya uygulaması kalmasın, hiç bir google uygulaması olmasın, @hotmail @gmail vb. kullanmayalım. Sadece açık kaynak üzerine yoğunlaşalım liste uzar da uzar hocam.
Big Data'ya veri vermemek için en kesin yol ölmek hocam. :D Allah korusun tabi ama geri kalan şekilde çok zor. :)

Veya gerçek Bear Grylls olmak lazım, kimsenin olmadığı biyomlarda yaşamak lazım. :)

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Daha taşın altına girsek bulurlar.

Oyla:

asrtsr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serter
Cihazım
mi8
Konular
2
Slm. Arkadaşlar,
Miui 12 china rom yüklü olan cihazıma signal messenger i play store dan yüklüyorum ancak gerekli izinleri verdikten sonra doğrulama kodu alamıyorum, sürekli dönüp duruyor.
Bunu global rom olan başka bir cihazda denedim oldu. Çözümü bileniniz varmı.
Birde böyle deneyin ; Programın tüm verilerini silin , kaldırın ve yeniden yükleyin.

Oyla:

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Dijital hayatımız, gerçek hayatımızla çok iç içe maalesef. Bu yüzden değiştirilmesi gereken çok fazla alışkanlık var. Alışkanlıkları değiştirmesine değiştirelim de, yarın bir gün değiştirdiklerimiz de eskiler gibi olmaya başlar ise vay halimize :)
O yüzden fazla paranoyak olmadan mantıkla hareket etmek gerek. 8 şubata kadar ziyadesi ile açıklayan bilgili ilgili kişiler olacaktır. Videoda ki vatandaşın dediği gibi istediğiniz gizlilik mi mahremiyet mi?

Oyla:
Üst Alt