Sohbet Sigarayı bırakma karari aldım.

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Hayırlı olsun inşallah, nacizane tavsiye olarak yanınızdan pet şişe ile suyu eksik etmeyin, canınız sigara çektiği zaman, bir iki yudum su içmek, sigara isteğini götürür. Umarım sonuç alırsınız. Sigaraya verdiğiniz parayı ayrı bir yerde biriktirip kendinize hediye almak da motive edici oluyor.

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Çok doğru bir karar iradene sahip olup tamamen bırakmanı temenni ediyorum. Allah yardımcın olsun.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
50 yıl.hic ara vermeden ve bırakmayı düşünmeden bu nikotinle yaşadım .2003 yılında günde 4 paket içen biri olarak aniden tıkandım nefes almada zorluk çektim.ve o anda sigara paketini ve yedekte olan Bakslari kaldırıp ezip çöpe attım.İşte O gün benim için milat oldu ve o günden bu yana içmiyorum.ve hiçte bir olumsuzluk.yasamadim ve nefes almamdaki.sorunlar yok.oldu .Ve cildim düzeldi yüzüme kan geldi .Dilerim.sizde bu bırakmada iradenizi ön planda tutar ve bu illetten kurtulursunuz..

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Geçtiğimiz 2-3 yıl içinde farklı zamanlarda iki defa üçer ay bıraktım. Her ikisinde de öyle böyle derken tekrar başlayıverdim. Bıraktıktan sonra güzel şeylerin farkına varılıyor. Hala bırakma isteğim var ama bugün yarın, bu paket bitince, şu durum geçsin de diye diye içmeye devam ediyorum. Sigara öyle kötü birşey ki içmeyince kendimde eksiklik hissediyorum. 3'er aylık 2 defa bırakmayı nikotin sakızı sayesinde başarmıştım. Günde 2 tane nikotin sakızını 15 gün çiğnedikten sonra onu da bıraktım. İçmeyen bilmez, kafada bitirmek önemli derler ama gerçekten bırakmak çok zor. Ben dahil Allah bu pislikten herkesin kurtulmasını nasip etsin.

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Ersinasil oncelikle hayirli olsun zaman tutma derim sıkıntı yapabilir bende ortalama 20 sene içtim ve kazandirdigi hiçbir şey yoktu suan ortalama 2 sene olmustur icmeyeli ve inan sadece kafada bitiyor sinir yapti su oldu bu oldu bahanelerine girme hepsi psikolojik ve gerçekten biraktiktan sonra daha mutlu oluyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Aklıma şu şarkı geldi.
Kolay olmayacak, elbet üzüleceğim
Mutlaka bir iz bırakacak.
Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma.
Ne olursa olsun seni bulacağım :)

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Arkadaşlar tarihi ve saati attım Bi kenara. Sigarayı bırakma karari aldım. Tavsiyeleriniz ve desteğiniz çok önemli. :) hatta ilk yarım saati devirdim bile. Yaklaşık 16 yıldır kullanıyorum. Artık gerçekten verdiği şeyin tat değil zarar olduğunu anladım (geç te olsa :). )
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
usta aldığın karardan dolayı tebrik ederim ben de 10 yıl sigara içtim, 28 aralık 2019 tarihinde bıraktım 7 ay oldu ilk 3 gün zorlanabilirsiniz ama kafanızda bitirdiyseniz bırakıyorsunuz kendinizi psikolojik olarak sigaradan nefret ettirin ve ilk zamanlarda gelen içme isteğini bir şekilde atlatın 1 hafta 10 günde unutmaya başlıyorsunuz ve inanın farkı göreceksiniz.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Zaten ilk 3 gün geçerse gerisi kolay sanırım genele takıntı bu ilk 3 gün.
usta aldığın karardan dolayı tebrik ederim ben de 10 yıl sigara içtim, 28 aralık 2019 tarihinde bıraktım 7 ay oldu ilk 3 gün zorlanabilirsiniz ama kafanızda bitirdiyseniz bırakıyorsunuz kendinizi psikolojik olarak sigaradan nefret ettirin ve ilk zamanlarda gelen içme isteğini bir şekilde atlatın 1 hafta 10 günde unutmaya başlıyorsunuz ve inanın farkı göreceksiniz.

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Hiç düşünmemiştim sigarayı bırakırsam nasıl olur diye halbuki iyide anlaşıyorduk.Üç aydan fazla oldu kendisiyle görüşmüyorum biranda ilişiğimi kestim.Herkes kendi yoluna dedim.Deyiş o deyiş..:D

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
uzun yıllar sigara içenlerin koku ve tat alma duyusu düzelmiyor maalesef. ben hiç içmedim tadına dahi bakmadım. zaten astım hastalığım var bi' yerden burnuma sigara kokusu geldiği zaman kötü oluyorum. ama hayatımdan memnunum. inşallah kötü yola düşmem de başlamam bu illete. siz de lütfen her şeyden önce kendini düşünüyorsanız içmeyin. kendinizi düşünmüyorsanız başkalarını düşünün lütfen. havayı kirtletmiş oluyorsunuz. benim gibi hastalığı olanlara zarar vermiş oluyorsunuz. o iğrenç kokuyu sigara içmeyen insanlar alıyor. cebinize, sağlığınıza yazık. lütfen bırakın ve daha iyi şeylere mesela spora yönelin. bu arada evde yalnız kalmayın her zaman oyalanacak bi' şeyiniz olsun yoksa aniden başlayabilirsiniz.

Üst Alt