Sohbet Sigarayı bırakma karari aldım.

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Arkadaşlar tarihi ve saati attım Bi kenara. Sigarayı bırakma karari aldım. Tavsiyeleriniz ve desteğiniz çok önemli. :) hatta ilk yarım saati devirdim bile. Yaklaşık 16 yıldır kullanıyorum. Artık gerçekten verdiği şeyin tat değil zarar olduğunu anladım (geç te olsa :). )
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
bir anda bırakmazsın gardaş bunu yazan insan denedi ama olmadı :)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hayırlı olsun, umarım kararınızdan cayıp yeniden başlamazsınız. İlk hafta çok önemli sonrası çorap söküğü :) Bende yaklaşık 16 yıl kadar kullandım, bırakalı 9 ay oldu.

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Oncelikle sana sunu soyleyim ben sahsen hic kullanmadim hic te kullanmam sana bu illeti zorla baslatmadilar kafana silah dayamadilar o yuzden birakirkende kendine ve aklina sahip olman lazim ilk basta kafa da bitirmen lazim tabi bu yazdiklarim sana bos gelelebilir ama benim babam da gunde 1 paket bitiren insandi ve televizyon da gordugu kamu spotu reklami ile ben cocuklarima zarar vermicem bu illetten dolayi diyip birakmasi 10 sene oldu senin bu illeti birakmanda bi hedefin olmasi lazim genelde kendi icin birakanlar yeniden basliyor dedigim gibi bi hedefin olmasi lazim esin veya cocularin icin birakmayi dene ve aklina daima mukaaiyet olman lazim

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Allen Carr sigarayı şu anda bırakın kitabını motivasyonunuzu taze tutmak için okuyabilirsiniz. İse yarıyor. Aylarca icmeyip sonradan kendi isteğimle(iradesizligimle) tekrar başladım. Ama birakmamda mükemmel etkisi olmuştu. Düzenli tekrarlarda fayda var.

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Reis ben bırakalı tam üç ay oluyor önce azaltarak bırakmayı denedim olmadı sonra birden bıraktım ve sigara olan ortamlardan kaçtım ve en önemlisi sigaraya verdiğim parayı kumbaraya atınca ne kadar kârlı olduğunu anladığın vakit zaten daha içesim gelmedi

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her yorum için ayrı ayrı teşekkürler. Aslında önemli olan tabi ki kendi iradem. Ama özellikle bırakmış olanların deneyimleri çok etkili olur diye düşünüyorum.

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Bende 10 sene kullandım ve şuan bırakınca ağız tadımdan tut da aldığım kiloya kadar her açıdan çok iyi hissediyorum daha yeni kız arkadaşımdan ayrıldığım halde sigaraya sarilmadım sende benim gibi içince zevk almıyosan zaten bir daha kokusunu bile duymak istemiyorsun

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Tamamen katılıyorum. Daha önce azaltarak bırakmayı denedim. Ama özellikle birinin bana asıl paketin varken birden bırak,paket bitince Bi daha almam demekle olmuyor dedi. Ve birden kestirip at dedi. Ben de onu yapım. Son 6 sigara kala bitirdim bu işi. Insallah
Reis ben bırakalı tam üç ay oluyor önce azaltarak bırakmayı denedim olmadı sonra birden bıraktım ve sigara olan ortamlardan kaçtım ve en önemlisi sigaraya verdiğim parayı kumbaraya atınca ne kadar kârlı olduğunu anladığın vakit zaten daha içesim gelmedi

Üst Alt